מסלול משתנה כל חמש שנים, צמוד למדד המחירים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
האם כאשר ה 5 שנים מסתיימות , ורוצים לשנות / למחזר את המסלול הנ"ל
צריך לעבור את כל הבירוקרטיה של משכנתא כמו בפעם הראשונה ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
במחזור פנימי לא צריך
מומלץ למחזר לפני שמסתיים ה5 שנים כדי לא להיות חשוף לעמלות פירעון מוקדם.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

שלום וברכה
תודה מראש
תלוי אם זה פנימי או חיצוני

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
תודה מראש
במידה ועוברים ללא צמוד ההחזר החודשי מתייקר השאלה באיזה בנק וכמה אחוזים כי במקרה של עלייה בהחזר החודשי רוצים לראות הכנסות

• הוסף לסימניות
במידה ועוברים ללא צמוד ההחזר החודשי מתייקר השאלה באיזה בנק וכמה אחוזים כי במקרה של עלייה בהחזר החודשי רוצים לראות הכנסות
אני במזרחי
ולא שמתי לב שהסתיימו 5 שנים
וקפץ לי החודש התשלום ב 10%
ולפי מה שאני רואה בדוח יתרות הקנס 1,143 ש"ח :(
אגב אני גם כנראה לא יוכל לקחת מבנק אחר היות שיש יחידת דיור צמודה

• הוסף לסימניות
פועלים נתנו לי אישור עקרוני עד שראו את היחידה - יכול להיות שבגלל היחידה השמאי הוריד בשמאות ולכן הם לא רצו לתת לך אבל סתם ככה אין בעיה לפועלים לתת לדירות מחולקות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה