דרוש מידע מסלול נטפרי אניוואר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני מעוניינת לקבל את תוכנית הנטפרי אניוור שמאפשרת חיבור לסינון של נטפרי מעל רשת לא מסוננת באמצעות VPN
לצערי הם לא מאפשרים זאת אם לא מדובר בסינון עבור מקום העבודה. אם יש מישהו שהצליח לקבל את המסלול הזה עבור שימוש אישי ולא במסגרת מקום העבודה?

אשמח לעזרה וכל מידע,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזו תוכנית שכבר קיימת זמן אבל היא ניתנת רק למקומות עבודה (למרות שהבנתי שיש משתמשים פרטיים שהצליחו לקבל אותה). מה שהם מציעים למשתמשים פרטיים הוא לרכוש מאחד הספקים שלהם נתב. יש לי כבר נתב מתאים ואני לא רוצה לרכוש אחד נוסף

• הוסף לסימניות
כשאני שאלתי אם יש להם פתרון עבור VPN (עבודה) הם אמרו לי שלא, אז אולי אנחנו לא מדברות על אותו דבר.

אבל אנסה שוב.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזו תוכנית שכבר קיימת זמן אבל היא ניתנת רק למקומות עבודה (למרות שהבנתי שיש משתמשים פרטיים שהצליחו לקבל אותה). מה שהם מציעים למשתמשים פרטיים הוא לרכוש מאחד הספקים שלהם נתב. יש לי כבר נתב מתאים ואני לא רוצה לרכוש אחד נוסף
לא צריך לרכוש, אפשר לשנות את התכנית שלכם לנטפרי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היום לנטפרי אין את תוכנת אניוואר. היה להם בעבר, והם עברו לוויפרי.
לי הם אישרו - כאשר בבית של ההורים היתה חסימה של רימון, ורציתי נטפרי. ואישרו לי אחרי כמה שאלונים.
וכמובן למקום עבודה הם נותנים. יכולה להגיד להם שעובדת במקום עבודה בלי סינון, ורוצה לשים סינון, ויתנו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני מעוניינת לקבל את תוכנית הנטפרי אניוור שמאפשרת חיבור לסינון של נטפרי מעל רשת לא מסוננת באמצעות VPN
לצערי הם לא מאפשרים זאת אם לא מדובר בסינון עבור מקום העבודה. אם יש מישהו שהצליח לקבל את המסלול הזה עבור שימוש אישי ולא במסגרת מקום העבודה?

אשמח לעזרה וכל מידע,
תודה רבה!
תצהירי שזה עבור מקום עבודה,
זה מה שאני עשיתי ומשתמשת בזה באישי.

• הוסף לסימניות
אז אפשר להגיד שזה עבור מקום העבודה והם לא בודקים כלום?

• הוסף לסימניות
הם מבקשים את השם של מקום העבודה...

• הוסף לסימניות
הבנתי. חשבתי שאם זה למקום עבודה אז הסינון עובד רק בעבודה וגם דורש עוד דברים והכנות לקבל מהם את התוכנית.
תודה רבה! עזרתם לי מאוד. אנסה ליצור איתם קשר ב"ה ולברר.

• הוסף לסימניות
הוא באמת עובד רק בעבודה.

לי יש בבית סינון של נטרפי עם ראוטר שקניתי מהם (תשתית של בזק).
ובעבודה יש לי נטפרי רק על המחשב שלי, שמחובר לרשת הכללית פה במשרד שהיא לא סינון (משרד חילוני).

הייתי צריכה למלא פרטים על מקום העבודה כולל שם וכתובת ,
וזה בעצם תשלום נפרד, אני משלמת להם כל חודש על שני מנויים.

הרשת הכללית שלהם (שיש לי בבית) הרבה יותר טובה מהתוכנה בעבודה, שנתקעת מלא, וצריך כל הזמן לרענן אותה, ומאוד איטית. (קחי גם את זה בחשבון...)

• הוסף לסימניות
ואפשר להסיר בקלות, אם רואים שזה לא נוסע?
כן, זו פנייה אחת אליהם וצריך לשלם את הקנס (נראה לי זה 100 ש"ח)

השאלה אם יש אפשרות אחרת, בסופו של דבר חשוב לי שהאינטרנט יהיה חסום בחסימה טובה

• הוסף לסימניות
אין קשר בין ספק נטפרי כן/לא ובין ראוטר פרטי/שכור מהספק
נשמע שיש פה אי הבנה גדולה על צורת הסינון של נטפרי, מה שאתם צריכים זה לא vpn שזה פתרון הרבה פחות נוח ובטוח אלא עזרה בהתחברות לספק מסונן
מה יש לכם כיום? קו נחושת סיבים או סטיק? לאיזה חברה אצלם משלמים כיום על קו האינטרנט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה