מידע שימושי מסלול סייבר בסמינרים- מכירים? תחום מומלץ? יש ביקוש עבודה עבורו?

• הוסף לסימניות
מסלול סייבר בסמינרים- מכירים? תחום מומלץ? יש ביקוש עבודה עבורו?

• הוסף לסימניות
היי אני למדתי קורס סייבר במכון הסייבר הישראלי , זה דבר שלא הכניסו אותו לסמינרים,
ספציפית לדעתי כי אין מרצות / מרצים לתחום הזה בשביל לבוא לסמינרים.

• הוסף לסימניות
היי אני למדתי קורס סייבר במכון הסייבר הישראלי , זה דבר שלא הכניסו אותו לסמינרים,
ספציפית לדעתי כי אין מרצות / מרצים לתחום הזה בשביל לבוא לסמינרים.
אפשר יותר פרטים על מקום הלימודים שלמדת והאם מצאת עבודה וא'כ איזה עבודה

• הוסף לסימניות
האם סייבר זה משהו שעולה לכותרות ולמה רק עכשיו

• הוסף לסימניות
אני למדתי את זה בקורס ב''האקר יו''
ועשיתי את זה לצורך יידע, אני לא עובדת בזה כיום.

• הוסף לסימניות
אני יודעת בנוסף על בת שלמדה את זה במכון הסייבר הישראלי ועובדת כיום במשרד הבטחון, אישה חרדית,
אז יש ויש..צריך לדעת למצוא.

• הוסף לסימניות
אם אני לומדת במסלול תיכנות בסמינר ומשלבת סייבר תוך כדי בקורסים מבחוץ
זה יוסיף לי?
או שאין לי למה להשקיע כ"כ

• הוסף לסימניות
אני יודעת בנוסף על בת שלמדה את זה במכון הסייבר הישראלי ועובדת כיום במשרד הבטחון, אישה חרדית,
אז יש ויש..צריך לדעת למצוא.
היום אשה חרדית זה מאוד רחב מה זה חרדי. האם ידוע לך האם היא עובדת עם גברים ? למעשה יש לי עוד שאלות האם יש לך אפשרות לקשר בנינו תודה

• הוסף לסימניות
זה שני כיוונים שונים, בסייבר יש כמה אופציות עבודה תלוי מה הכיוון לעבודה שלך..
אבל ברור שעוד שורה בקו"ח של קורס סייבר מוסיף המון (מבחינת יידע + משכורת)

• הוסף לסימניות
אני לא עובדת בסייבר כמו שאמרתי, אני עובדת בתחום אחר בלי קשר לסייבר,
את הסייבר עשיתי ללמוד יידע חשוב! בחיים. ללא מטרה לעבוד בו.
כל אחד ישאל את רבו מה דרכו בנוגע לתחום העבודה בסייבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה