אופיס 365 מסמך וורד מנוקד משתבש בפתיחה במחשב שני

• הוסף לסימניות
שלום למשתתפים והעוזרים
אני כותב חיבורים תורניים ושולח אותם לניקוד ואח"כ מעבד גם את המסמכים המנוקדים, כגון הגהה וכו'. אני עובד בכמה מחשבים על ידי onedrive/ באחד מהמחשבים שבו התקנתי בעצמי את אופיס 365, כשאני פותח את המסמך המנוקד בפונט המוגדר בו (במקרה david אבל זה לאו דווקא) האותיות יוצאות מוזחות ולא תואמות עם הניקוד,דבר שמשבש לגמרי את העבודה. אציין שבשני המחשבים מותקן אופיס 365 וגם הגדרתי שיהיה סינכרון של ההגדרות והעיצוב בכל המחשבים שמשתמשים בחשבון הזה. נסיתי להסיר ההתקנה ולהתקין מחדש ולא עזר. בתמיכה של microsoft עובדים כל מיני הודיים וכד' שמשתמשים כנראה בתרגום גוגל בשביל לתקשר איתי והם בכלל לא מבינים בסוגיות עם הניקוד. האם יש מישהו שיודע על התופעה הזאת ומה הפתרון?
תודה מראש לכל התיחסות.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-07-29 141733.png
    צילום מסך 2024-07-29 141733.png
    KB 46.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
זה העניין, שזה אותו הפונט, אני פותח את אותו מסמך מתיקיית הוונדרייב, בבית הוא נפתח טוב ובעבודה הוא משתבש, וזו אותה תוכנה זה ממש מוזר.

• הוסף לסימניות
זה העניין, שזה אותו הפונט, אני פותח את אותו מסמך מתיקיית הוונדרייב, בבית הוא נפתח טוב ובעבודה הוא משתבש, וזו אותה תוכנה זה ממש מוזר.
אבל שלחת אותו למנקד,
אם זה נפתח במחשב אחר וחזרק אליך
כנראה שהוא ניקד את המסמך בפונט שונה
תנסה להחליף לפונט אריאל

• הוסף לסימניות
כמובן שיש אפשרות להחליף פונט. אבל זה חזר מהמנקד גם למחשב המקור ושם אין את השיבוש הזה.

• הוסף לסימניות
תודה בכל אופן על ההשתדלות, אני רואה שבינתיים אין מישהו שציע פתרון, אולי זה מקרה נדיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה