כללי מסננים אותי... פניה לגולשים דרך סינון

• הוסף לסימניות
שלום לכל באי הפורום החשוב הזה.
אחר המחילה שאני פונה בנושא שלא שייך לפורום עיצוב גרפי, אבל סמכתי על טוב לבכם... ואודה לכם מאוד על עזרה קטנה בבדיקת סינון אצלי באתר.
יש לי אתר שאמור להיות פתוח אצל חברות סינון הגלישה (נתיב, אתרוג, נט-פרי).
אבל כשאני מעלה סרטונים (מדובר על סרטוני הדרכה לתוכנת תג), אנשים אומרים לי שאינם יכולים לראות את הסרטון.
ברצוני לבדוק את העניין בצורה יותר מקיפה, ולכן אודה לכם מאוד אם תכנסו לקישור המצורף, המפנה לדף אצלי באתר, ושם אמור להיות סרטון קצר (בתחתית העמוד).
בנוסף אמורים לראות שם סקר שאלון - האם רואים את הוידאו או לא!
אודה לכם עם תשתתפו בסקר ששם.
תודה.

• הוסף לסימניות
גם כניסה לאתר עצמו הוא לא נותן בנתיב

• הוסף לסימניות
השאלה מאיפה הסרטון מוטמע
אם מיוטיוב או וימאו - אין סיכוי שיוכלו לראות זאת כי כל התכנים מהאתרים הללו חסומים בכל מקום
אם תעלה את הסרטון לאתר שמאושר על ידי חברות הסינון או לשרת הפרטי שלך כנראה שהסיכויים טובים יותר
באופן כללי וידאו זה בעייתי

• הוסף לסימניות
לי זה היה פתוח
בכ"א נתיב פותחים לי יוטיוב לפיבקשה ספציפית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1706976:
השאלה מאיפה הסרטון מוטמע. אם מיוטיוב או וימאו - אין סיכוי שיוכלו לראות זאת כי כל התכנים מהאתרים הללו חסומים בכל מקום אם תעלה את הסרטון לאתר שמאושר על ידי חברות הסינון או לשרת הפרטי שלך כנראה שהסיכויים טובים יותר. באופן כללי וידאו זה בעייתי
הסרטונים הם לא מיוטיוב. האתר בנוי במערכת של Weebly (כלים לבניית אתר באופן עצמאי). והסרטונים מאוחסנים שם. ממילא אין לי שרת פרטי. והשאלה באמת היכן ניתן להעלות את הסרטונים באופן שיהיה מאושר על ידי חברות הסינון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה