מסעדה בכשרות מהדרין בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מסעדה חלבית/בית קפה בירושלים
(כמובן לא פיצה/פלאפל)
באחת הכשרויות הבאות:

בד"ץ העדה החרדית, הרב רובין, חתם סופר ב"ב, אגודה
(גם לנדא הולך אבל לא נראה לי שרלוונטי)

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מסעדת "ליד הכיכר" ביפו- רובין. מאד נחמד שם (הייתי לפני שנתיים שלוש).
אין לי יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
יש את בית טיכו ע"י כיכר ציון..
ויש מסעדה ממש נחמדה ברחוב כנפי נשרים (מול בנייני התאומים, ע"י שופרסל או איך שלא קוראים לסופר שם..)

• הוסף לסימניות
מה שאת אומרת זה מוסקט- זה מהדרין ירושלים- ג"כ מאד מומלצת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;406163:
"לציצני" בשערי חסד

:confused: לא הבנתי את השם
וגם אשמח שמי שכותב שיכתוב מה ההכשר אם ידוע

נעמי - תודה, נראה לי שעברתי שם פעם, אני אברר.

• הוסף לסימניות
אני לא נתקלתי בירושלים במסעדה חלבית שאני יכול להמליץ עליה, אבל בכל אופן אתה יכול להוריד מהאתר REST או ROLL קופונים של הנחות למסעדות, ליוטבתה יש מחירים טובים לבעלי קופון, למשל דוג מושט מטוגן ב55 ש"ח הכשר של ירושלים מהדרין נמצא בקניון מלחה, מקום רועש והמוני, בכל אופן אם תלך לפי הכלל של אבא שלי איפה שיש עומס לקוחות זה מקום טוב, רק שלצערי זה לא נכון בירושלים...

• הוסף לסימניות
אם את מסתפקת במקום לארוחת בייגלס
יש בגאולה ברח' פאת השולחן ברנץ' בייגלס (נראה לי שכך קוראים למקום הזה)
מקום שקט, נחמד ונגיש
בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית

• הוסף לסימניות
מסעדת דגים וחלבי מהדרין ירושלים "אהבת הים"

• הוסף לסימניות
מהדרין ירושלים

יוטבתה
קורוסין
קורוס-נאמן
רימון בממילא
פולי
נויה
בסנטר יש גם קורוס וגם בשרי וגם סתם פיצה וכד

• הוסף לסימניות
יש גם קפה הלל ועוד, אבל יוטבתה שירות חובבני, מקום המוני, קורוסין החלבי בסנטר 1 חבר שלי היה שם ואמר לי שהוא לא מתכוון לחזור לשם שוב... בכל אופן אני אישית עוד לא מצאתי את המסעדה החלבית שאני יכול להמליץ עליה בתחום ירושלים, (אני למען האמת לא ניסיתי הרבה אני בדרך כלל מעדיף בשרי...) ואני מניח שאדם שמחפש מסעדה חלבית בדגש על המילה מסעדה ולא פיצריה וכדו' הוא מחפש מקום קצת אינטימי, עם אווירה טובה ושירות טוב, ולא רק אוכל... וזה קשה למצא כאן בירושלים לצערי, לעומת זאת יש בתל אביב את בני הדייג, נכון שהוא בשרי אבל דגים זה פרווה... שם יש אווירה טובה, למרות שבאוכל שמעתי שהוא קצת ירד, אבל הוא עדיין נחשב לטוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;406375:
אם את מסתפקת במקום לארוחת בייגלס
יש בגאולה ברח' פאת השולחן ברנץ' בייגלס (נראה לי שכך קוראים למקום הזה)
מקום שקט, נחמד ונגיש
בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית
לא ממש שקט, (הוונטות רועשות מדי) אבל טעים.

יש מקום דומה, 'סאם בייגל'ס' טעים ושירות מעולה. בר\קפה חלבי, ישיבה בחוץ (לא על הרחוב ממש, קצת בפנים עם הצללה) ביום נעים ממש כיף שם. פארן 11. בהשגחת רובין אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
בית טיכו הייתי ומאוד נהניתי. מומלץ.
כשרות מהדרין ירושלים

• הוסף לסימניות
יש את 'בבוש'
בית הדפוס 22 גבעת שאול ירושלים
שמעתי שזה מקום אחלה!!
ואוכל ברמה!!

בתאבון...;)

כשרות- מהדרין

• הוסף לסימניות
יש אולי עוד משהו, לא בכשרות מהדרין ירושלים
אלא אחת הכשרויות שרשמתי?

• הוסף לסימניות
מאז ששמענו מה קורה ברבנות מהדרין ירושלים,אין לי מה להציע על מסעדה חלבית על רמה בירושלים. אלא אם כן תלכי על בייגלים וכאלו ואם עושים זאת במקום המתאים זה מוסיף.
למשל בייגל ברובע. הולכים לשבת בתצפית, משהו חבלזי.

הכשרות- רובין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;406848:
מאז ששמענו מה קורה ברבנות מהדרין ירושלים,אין לי מה להציע על מסעדה חלבית על רמה בירושלים. אלא אם כן תלכי על בייגלים וכאלו ואם עושים זאת במקום המתאים זה מוסיף.
למשל בייגל ברובע. הולכים לשבת בתצפית, משהו חבלזי.

הכשרות- רובין.

מעניין מה בדיוק קורה???

• הוסף לסימניות
"לציצני" זה של שם המסעדה באנגלית
כשרות רובין
מסעדה חלבית יוקרתית....
אפשר גם בשרי
אניטריקוט שכעת הפך לרובין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה