מסעדה מסעדה חדשה ליד הביג (בית שמש) בהכשר הרב לנדא

• הוסף לסימניות
אברמיטו?
מה שעות הפתיחה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נראה שהם פתחו ממש לפני שבוע
לפי הפרסומות של קניון שער העיר

• הוסף לסימניות
איזה סוג בשרי
רציני? או סגנון של בגטיה בשרית?

• הוסף לסימניות
יש משהו בשם 'רובן'
טעים מאוד, אווירה טובה,
מחפוד-אם אינני טועה.

• הוסף לסימניות
אברמיטו?
מה שעות הפתיחה?
כן, זה השם
בהכשר הרב לנדא
פתחו ממש זה עכשיו זה סניף של משולשים [ראשון בשרי]
זה לא סניף שלהם, אלא פשוט אותם בעלים

מסעדה בשרית רצינית מאד, לא בגטיה בכלל, תפריט שנראה ממש טוב ובמחירים טובים, שירות מלצרים אדיב וכו'
בשונה ממסובין - יש טייק אווי
והם נפתחים סביב 11-12 בבוקר

• הוסף לסימניות
גם במסובין יש טייק אווי.
אני ישבתי שם אולי פעם אחת.....
מזמינים בטלפון לשעה מסוימת ובאים לקחת.
כן, זה השם
בהכשר הרב לנדא

זה לא סניף שלהם, אלא פשוט אותם בעלים

מסעדה בשרית רצינית מאד, לא בגטיה בכלל, תפריט שנראה ממש טוב ובמחירים טובים, שירות מלצרים אדיב וכו'
בשונה ממסובין - יש טייק אווי
והם נפתחים סביב 11-12 בבוקר
הייתי שם ממש התאכזבתי חלק ממה שהזמנתי לא הגיע חיכיתי הרבה זמן למנה יקר יחסית מחירים זולים אבל מקבלים ממש כמיות קטנות בעיקר שיפודים עם בשר על האש

• הוסף לסימניות
הייתי שם ממש התאכזבתי חלק ממה שהזמנתי לא הגיע חיכיתי הרבה זמן למנה יקר יחסית מחירים זולים אבל מקבלים ממש כמיות קטנות בעיקר שיפודים עם בשר על האש
עברנו ליד חשבנו להיכנס המקום מזכיר חדר אוכל בישיבה די צפוף שם
התפריט היה מודפס הקובץ וורד על a4
בנתיים לא היה נראה מזמין

במקרה שאם זה הבעלים של משולשים אני מאמין שזה ישתפר כי משולשים ליד ממש טוב גם אם אין שירותי מלצרות.

• הוסף לסימניות
מדברים כאן על 2 מסעדות למי מהם הכוונה?

• הוסף לסימניות
עברנו ליד חשבנו להיכנס המקום מזכיר חדר אוכל בישיבה די צפוף שם
התפריט היה מודפס הקובץ וורד על a4
בנתיים לא היה נראה מזמין

במקרה שאם זה הבעלים של משולשים אני מאמין שזה ישתפר כי משולשים ליד ממש טוב גם אם אין שירותי מלצרות.
למי הכוונה? לשלוחה של משולשים?

• הוסף לסימניות
האם מומלץ לבוא למסעדה אברמיטו?
מישהו יודע מנסיון?
וכן מה שעות הפתיחה שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה