מסעדה חלבית בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מנסה להשיג מסעדה חלבית בירושלים בהשגחת הבד"ץ
יש דבר כזה?
גם רובין ילך
תודה

• הוסף לסימניות
רובין- מוסקט

• הוסף לסימניות
הבד"ץ אין אבל לרובין יש כמה: ליד הכיכר, מוסקט, ופל בר ברמת אשכול פעם היתה אחת בשם לוקטיני בשערי חסד אני לא יודעת אם היא עוד קיימת.

• הוסף לסימניות
איפה זה מוסקט?

• הוסף לסימניות
ברחוב כנפי נשרים

• הוסף לסימניות
יש בראנץ' בייגל
ברחוב עזר יולדות בגאולה
עדה חרדית

• הוסף לסימניות
ליד הכיכר
נינה'ס (ברמת אשכול) - נדמה לי שבעלז
מוסקט - עד כמה שידוע לי זה רבנות מהדרין
אה, ופעם גם שמעתי שקפה רימון ברח' לונץ יש לו כשרות של אגודת ישראל או רובין, שווה לברר

• הוסף לסימניות
בירושלים - רוב המסעדות הן בכשרות של מהדרין ירושלים,
יש מס' מועט של רובין

צירפתי לך קישור לאתר חיפוש מסעדות בירושלים, כולל חתך של כשרות,
תהנו!
http://new.rol.co.il/

• הוסף לסימניות
הרבה רובין ברובע וכן בכנפי נשרים. בד"ץ יש רק חנויות בייגל- בעזר ליולדת ובמלכי ישראל- שתיהן בגאולה.

• הוסף לסימניות
ופל בר - קינוחים מדהימים , האוכל קצת פחות,
הכשר רובין

• הוסף לסימניות
בגבעת שאול לא רחוק מאנג'ל יש בית קפה קטן, בהכשר רובין.
פיצות, פסטה, מאפים וסדנוויץ'-טוסט, יש מקומות ישיבה. נדמה לי שנקרא פאזל.
זה ברחוב הראשי, מאנג'ל צריך לעבור את הכביש, וללכת קצת שמאלה (לכיוון הר נוף)

במרכז העיר קרוב לבית הכנסת הגדול יש פיצריה קטנטנה גם בהכשר רובין
אבל זה פחות מתאים לישיבה, כי ממש פצפון (יש שולחנות)

בשערי חסד הייתה מסעדה מעולה בשם "לטוצ'יני" מסעדה איטלקית, השף חרדי, הקהל ברובו חרדי או דתי. אין לי מושג אם עדיין קיים.
ויש את "ליד הכיכר" ברח' מסילת ישרים, גם חלבית איטלקית

• הוסף לסימניות
למי שמתאים - יש את "בוש בייגלס" בבר אילן. הכשר מעולה, מקום נעים ואסטטי.
האוכל טעים מאד - הבייגלס על רמה, ויש גם מרקים, פסטה עם רטבים, פשטידות, לזניות ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;832717:
ליד הכיכר
נינה'ס (ברמת אשכול) - נדמה לי שבעלז
מוסקט - עד כמה שידוע לי זה רבנות מהדרין
אה, ופעם גם שמעתי שקפה רימון ברח' לונץ יש לו כשרות של אגודת ישראל או רובין, שווה לברר

נינהס כבר לא קיימת במקומה יש וופל בר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה