דרוש מידע מסעדה חלבית ברמה בירושלים

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה למצוא שום מידע על גפנא?
רק על המסעדה הקודמת שהיתה שם ועליה התגובות ד' ישמור....

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה למצוא שום מידע על גפנא?
רק על המסעדה הקודמת שהיתה שם ועליה התגובות ד' ישמור....
אין

לי מושג לא הצלחתי להשיג עליה מידע מגוגל
זה מסעדה חדשה של אדם חרדי צעיר, עדיין כנראה אין אתר.
הם פרסמו כמה פעמים בעיתונים כמו משפחה וכו'.
אני הייתי שם ונהניתי.
מסעדה בשרית.
יש מסעדה חדשה במלון קראון פלאז'ה בשם "גפנא" (אלומה לשעבר)
שקט מאד ויוקרתי.
בהכשר הרב רובין, בהנהלה חרדית.
כשאנחנו היינו שם, היו עוד 2-3 זוגות,
שילמנו על מנה עיקרית וקיבלנו מנת פתיחה וקינוח בחינם (מכיון שהמסעדה הייתה בהשקה, לא יודעת מה עכשיו....)

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה עם וופל בר
עד כמה שהוא לא יוקרתי יוקרתי יוקרתי, האוכל טעים, השירות מצוין והמחירים לא מופקעים
אם מדובר בפגישה (לפני אירוסין-), אז פחות מומלץ

• הוסף לסימניות
קפה גן סיפור מסעדה מעולה!!!

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת במידע על ריקוטה בהר חוצבים
יש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה