מסעדה חלבית הבד"ץ או רובין יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
באזור המרכז
האם זה קיים?
תודה

• הוסף לסימניות
מנטה בייגל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1292947:
מנטה בייגל
נכון, אבל אולי יש מסעדה יותר גדולה, עם תפריט מגוון. (ואני ח"ו לא פוסלת את מנטה בייגל, האוכל שם מצוין ומאד נחמד שם, למרות שכבר כמה שנים לא דרכתי שם....)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי בבני ברק כי גם אותי זה מעניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;1292950:
נכון, אבל אולי יש מסעדה יותר גדולה, עם תפריט מגוון. (ואני ח"ו לא פוסלת את מנטה בייגל, האוכל שם מצוין ומאד נחמד שם, למרות שכבר כמה שנים לא דרכתי שם....)

אוכל טוב:(

מכינים במיקרוגל תפוא מוקרמים וכד'

מאוכזבת מאד
מהזמן הקרוב

מי מרים מסעדה כשרה כמו בירושלים (וופל , מוסקט , בשערייך ועוד..)
אומרים שהבני ברקים שיוצאים למסעדות לא מענין אותם כשרות טובה כמו הרב רובין וכד'

• הוסף לסימניות
יש ברמת גן איזה מסעדה של הרב רובין
לא זוכרת את השם
עשינו שם לפני שנה שבע ברכות (הזמנו מראש ופתחו בשבילינו במוצ"ש)
הגענו לשם דרך הכשרות של רובין,
התקשרנו ושאלנו אותם איפה יש להם משהו באזור.
היה יפה מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירתרם;1292974:
יש ברמת גן איזה מסעדה של הרב רובין
לא זוכרת את השם
עשינו שם לפני שנה שבע ברכות (הזמנו מראש ופתחו בשבילינו במוצ"ש)
הגענו לשם דרך הכשרות של רובין,
התקשרנו ושאלנו אותם איפה יש להם משהו באזור.
היה יפה מאד

מעניין משהו מכיר?
בדיוק זה מה שאני רוצה לא בב"ב אבל קרוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;1293063:
מעניין משהו מכיר?

אני מברר לכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;1293063:
מעניין משהו מכיר?

טוב לפי מה ששאלתי את המזכיר של הרב רובין הוא אמר לי שברמת גן היה להם פעם מסעדה חלבית והוא סגר מזמן.
והיום יש רק בירושלים ובבית שמש.

• הוסף לסימניות
אין , פשוט אין כלום בכל אזור המרכז .
שום דבר שאפשר לצאת אליו ולשבת.
לא חלבי לא בשרי.
פשוט כלום!

אולי אין מספיק קהל יעד.

• הוסף לסימניות
סיגליות
במתחם הבורסה ברמת גן
מסעדה מעולה!!!

חוג חתם סופר פ"ת

03-600-5175

• הוסף לסימניות
גם אלפרדו בפארק אזורים חוג חתם סופר פ"ת האוכל מעולה. כשאני הייתי היה מאד רועש אולי זה לא תמיד ככה. וכדאי להזמין מקום מראש כי מאוד עמוס שם.

וזה לא נכון שאין ביקוש תצאי פעם אחת למסעדה של בית יוסף ותראי איך יושבים שם מכל גווני הקשת של הציבור החרדי. פשוט נראה לי שההכשרים המהודרים עולים יותר יקר וזה לא משתלם לבעלי המסעדות

• הוסף לסימניות
סורי שכתבתי ההכשרים המהודרים שח"ו לא ישתמע משהו על בית יוסף אולי צריך לכתוב ההכשרים שיותר אנשים סומכים עליהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1293587:
סיגליות
במתחם הבורסה ברמת גן
מסעדה מעולה!!!

חוג חתם סופר פ"ת

03-600-5175

סיגליות עד כמה שידוע לי נסגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1293632:
סורי שכתבתי ההכשרים המהודרים שח"ו לא ישתמע משהו על בית יוסף אולי צריך לכתוב ההכשרים שיותר אנשים סומכים עליהם.

אנחנו באופן כללי לא אוכלים בית יוסף, אבל על מסעדות אנחנו מבררים עם רב שמכיר את המסעדות בגוש דן באופן ספיציפי, ויש מסעדות בהכשר הבית יוסף שהוא אומר שאין בעיה לאכול בהן.

רק צריך להתעדכן באופן רציף כי זה מאד משתנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה