מסעדה טובה באזור אשדוד

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למסעדה טובה להיום באזור אשדוד לא משנה חלבי או בשרי
לא בהכשר רבנות מהדרין, וגם לא בית יוסף (סליחה שלא כתבתי מראש)

• הוסף לסימניות
בלינצ'ס קפה - קניון לב אשדוד.
מסעדה חלבית בהכשר בד"צ בית יוסף.

נהננו מהשירות, האווירה וכמובן - האוכל..

• הוסף לסימניות
טל גלים: 08:8524143

• הוסף לסימניות
קפה ג'ו בסטאר סנטר
הכשר חת"ס פ"ת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1116210:
התנור (טאבון) הרב רובין

איך המסעדה הזו?
פשוטה? יוקרתית?
אוכל טעים?
באיזה אזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1116281:
איך המסעדה הזו?
פשוטה? יוקרתית?
אוכל טעים?
באיזה אזור?

זו מסעדה פשוטה, האוכל חביב.
נמצאת באזה"ת, ממש ליד הכניסה הצפונית לעיר.
לא נראה לי שהם מציעים בתפריט ארוחות של ממש, אלא סגנון קליל יותר. (עד כמה שזכור לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 100;1116291:
זו מסעדה פשוטה, האוכל חביב.
נמצאת באזה"ת, ממש ליד הכניסה הצפונית לעיר.
לא נראה לי שהם מציעים בתפריט ארוחות של ממש, אלא סגנון קליל יותר. (עד כמה שזכור לי)

זו מסעדה או מאפיה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1116601:
זו מסעדה או מאפיה ?

זה לא מסעדה עם מלצרים וכו', את בוחרת מהתפריט וניגשת להזמין בדלפק יש מוקרמים, פיצות לזניות, סלטים עשירים, ביייגל גבינות וכו' האוכל אגב די טעים והמחירים עממיים.

• הוסף לסימניות
טל גלים- שמועה שמעתי שנסגרה.
תבררי לפני שאת מגיעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה