שלמי ?כתובת?
אהבת הים- שד' בן צבי 11 ירושלים-תחנת דלקכתובת?
מה מנסיונך מומלץ להזמין?זה תלוי מאוד מה את מזמינה , למדתי להזמין שם דברים מאוד מסוימים .
אני נהנית מהשקט והפרטיות שם.
שלמי ?
באיזה שכונה זה נמצא?אהבת הים- שד' בן צבי 11 ירושלים-תחנת דלק
זה מול גן סאקר .באיזה שכונה זה נמצא?
ממש ממול גן סאקר ליד התחנת דלקבאיזה שכונה זה נמצא?
נראה מסעדת שףאף אחד לא מכיר את "נויה" NOYA?
מסעדה בשרית מעולה ברחוב שלומציון המלכה במרכז העיר.
הכשר מהודר - קהילות.
אוירה שקטה ופרטית מקום מהמם וממש טעים. מעט יקר אבל שווה.
מצורף קישור לאתר שלהם: מסעדת נויה
האווירה שם ממש נעימה.אף אחד לא מכיר את "נויה" NOYA?
הכשר מהודר - קהילות.
נכון, איך שכחתי.אף אחד לא מכיר את "נויה" NOYA?
הכשר מהודר - קהילות.
איזה הכשר זה?נכון, איך שכחתי.
היינו שם בחורף, וממש ממש נהנינו. האוכל היה טעים, והמנות ממש גדולות. אבל אח"כ כשסיפרתי לאמא שלי היא סיפרה לי שהם היו שם ולא נהנו בכלל, ולא רוצים לחזור לשם. לעומת מסעדה אחרת (רודריגז) שהחוויה הייתה הפוכה - הם היו מרוצים עד הגג, ואנחנו יצאנו מאוכזבים.
בקיצור - על טעם וריח אין להתווכח, וזו חוויה אישית בסך הכל.
זה ממש בתוך יפו?נכון, איך שכחתי.
היינו שם בחורף, וממש ממש נהנינו. האוכל היה טעים, והמנות ממש גדולות. אבל אח"כ כשסיפרתי לאמא שלי היא סיפרה לי שהם היו שם ולא נהנו בכלל, ולא רוצים לחזור לשם. לעומת מסעדה אחרת (רודריגז) שהחוויה הייתה הפוכה - הם היו מרוצים עד הגג, ואנחנו יצאנו מאוכזבים.
בקיצור - על טעם וריח אין להתווכח, וזו חוויה אישית בסך הכל.
היינו שם, נהנינו מאד בגבול.אף אחד לא מכיר את "נויה" NOYA?
הכשר מהודר - קהילות.
ממש צדדי ושקט, את ממשיכה לרדת איפה שמשרד הפנים לכיוון ממילא.זה ממש בתוך יפו?
או שזה צדדי יחסית לרחוב?
נשמח ליותר פרוט.יש את קרוזר בשכונת בית ישראל בירושלים
מה הכוונהנשמח ליותר פרוט.
בשרי? חלבי? מה ההכשר?מה הכוונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים