מה ההכשר של היקב?היקב בנתניה.
מסעדה חלבית.
קפה קפה בנמל בת"א, ובהרצליה.
זהו תיכננתי בהרצליה ועכשיו ראיתי שזה סגור זמני בגלל שיפוציםהיקב בנתניה.
מסעדה חלבית.
קפה קפה בנמל בת"א, ובהרצליה.
קו 133 מגיע ללחם בשר? או לקפה קפה ברידינג תל אביב?לחם בשר -הרב מחפוד רידינג תל אביב
קפה קפה רידינג תל אביב על הים
וחלבית?בגלי צאנז יש מסעדה בשרית
לא 133 אלא 33קו 133 מגיע ללחם בשר? או לקפה קפה ברידינג תל אביב?
לא הייתי שם.וחלבית?
יודעת לומר על הטעם והמחיר?
לא הייתי שם.
שמעתי שהבשרי שם טעים. זה מחיר לבן אדם ובר חופשי.
אולי מישהו שהיתה תדע להחכים אותך יותר
אני הייתי שם בארוחת ערב בשרית- ליגה!וחלבית?
יודעת לומר על הטעם והמחיר?
תודה אבל ה33 מגיע ללחם בשר בת"א או לקפה קפה?לא 133 אלא 33
היקב חוג חת"ס פ"ת.מה ההכשר של היקב?
ושל קפה קפה בנמל ת"א?
מה זה נמל ת"א איזה קווים מגיעים לשם? כאילו זה בת אביב יפו?
קו 133 מגיע ללחם בשר? או לקפה קפה ברידינג תל אביב?
שניהם קרובים אחד לשני.תודה אבל ה33 מגיע ללחם בשר בת"א או לקפה קפה?
מסעדה מעולה.היקב בנתניה
איזה הכשר היא?מסעדה מעולה.
יש גם את מול הים גם מצוינת.
הבנתי שהורידו לה את ההכשר ובזמן האחרון היא לא מומלצת ע״י מבינים בכשרות.יש גם את מול הים גם מצוינת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים