עזרה מסעדה מהדרין בראשון לציון

• הוסף לסימניות
האם משהו מכיר מסעדה מהדרין שאפשר לשבת שם צוות בראשון לציון?
לא מכיר את האזור בכלל. כל בדל מידע בכל הכשר יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
יש את מסעדת קמפניה-בשרית בכשרות הרב מחפוד
לידה יש את מסעדת סורנטו-חלבית בכשרות חתם סופר פתח תקווה
כתובת: ברשבסקי 8 ראשון לציון.
יש את מסעדת אלפרדו-חלבית בכשרות חת"ס פ"ת ברחוב הלח"י 10.

זה מה שכרגע עלה בדעתי. מסתבר שיש עוד אחרות.

• הוסף לסימניות
איזה סוג ?
בשרי חלבי בית קפה
ואיזה כשרות ?
יותר מיורה דעה והרב מחפוד לא נראה לי שיש
ראשון עיר גדולה
באיזור המזרחי או באיזור הישן ?

• הוסף לסימניות
לא משנה מה, העיקר מקום שיכלו לשבת, יש רכבים לנוע ממקום למקום.

• הוסף לסימניות
איזה הכשר זה איקאה?

• הוסף לסימניות
יש סניף של אלפרדו המצויינת. מסעדה כשרה למהדרין בעיצוב מדהים, חלבית מצויינת במחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
איקאה בשרי?. איזה הכשר זה אלפרדו ?

• הוסף לסימניות
יש בשרי ויש חלבי בהפרדה
בחלבי עד בערך 12 יש בר פתוח-מאד טעים ומכובד בעלות של 40 לבנ"א או 70 לשניים או קפה ומאפה וכו'
בבשרי יש סגנון של ציפס עם שניצלונים, עוף קציצות סלמון וכו'

• הוסף לסימניות
איקאה זה רעיון נחמד ולא יקר
אני מכירה את מתחם המסעדות בסינמה סיטי
אני תמיד מוזמנת...אז רק בבוקר אני אברר את הפרטים.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מספר עדכני של אלפרדו ראשל"צ?
מה שגוגל נותן לא זמין....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה