מסעדה מלכותית

• הוסף לסימניות
שמחה לשתף בהדמיות שבניתי לצורך פרויקט במסגרת לימודי העיצוב פנים שלי,
מדובר במסעדה בקניון,
בחרתי השראה מארמון בקינגהאם,
התמונות מדברות לבד...
1.png
2.png
3.png

• הוסף לסימניות
זה ממש מדהים, עיצוב יפה.

אולי קצת פוטושופ להוריד טיפה את הצהוב ששולט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למד-ווניקית הנה עיבוד כזה לדוג' להוריד את הצהוב ולתת קצת בהירות
לתמונה
העבודה שלך ממש יפה ומרשימה!
1.png
2.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת פוטושופ....
כדאי לי להשקיע בלימוד כזה,
כלומר, זה באמת חשוב להדמיות?
חשוב מאוד מאוד פוטושופ להדמיות, הדמיה מתוכנת הרנדר לא יוצאת עם חיות, את החיות מוסיפים בפוטושופ, כיום בויריי 5 ניתן לעשות זאת מיד אחרי הרנדר עם הכלים שויריי נותן אבל צריך לדעת להשתמש בהם.

אני הייתי מציע עיבוד כזה בו הצהוב פינה את מקומו למשהו הרבה יותר יפה.22.jpg

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מכירה מסעדות, וזה היה דרישות הקורס...
עשית את זה טוב!!!
יש סגנונות במסעדות
מסעדות של קניון זה סגנון אחר
שלך מלכותי מאד,
פשוט אל תגידי שזה בקניון ;)

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת כסטאז' לעשות עבודה לבית כנסת בתשלום סמלי תכתבי לי שימי לב בית כנסת גדול

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת כסטאז' לעשות עבודה לבית כנסת בתשלום סמלי תכתבי לי שימי לב בית כנסת גדול
סליחה שאני רושמת את זה אבל זה קצת ניצול. אתה לא חושב?
תשלם מחיר הוגן ותקבל עבודה טובה.
עבודה שנעשית בזול לא נותנת לאמן רצון להוציא לך את המיטב ומעבר לזה.
אתה חושב שאתה מרוויח. אבל בסופו של דבר אתה מפסיד.. כי ההדמיה לא תשרת אותך ואת המטרה שלשמה היא נועדה.
בקיצור- אם אהבת את ההדמיה של @למד-ווניקית תפנה אליה. תשלם לה מחיר הוגן, היא תיתן את המיטב וגם מעבר לזה ואתה תצא מרוצה עם הדמיה טובה.
כשבנאדם מתוגמל יש לו אנרגיה טובה לתת שירות ואיכות מעל ומעבר...

• הוסף לסימניות
שמחה לשתף בהדמיות שבניתי לצורך פרויקט במסגרת לימודי העיצוב פנים שלי,
מדובר במסעדה בקניון,
בחרתי השראה מארמון בקינגהאם,
התמונות מדברות לבד...צפה בקובץ המצורף 926539צפה בקובץ המצורף 926541צפה בקובץ המצורף 926542
וואו!!!!!!!!!!!!!
מושלםםםםםםםםםםםם
הלוואי שהמסעדה תראה ככה גם אחרי כמה שנים יפה, ונקיה...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני רושמת את זה אבל זה קצת ניצול. אתה לא חושב?
תשלם מחיר הוגן ותקבל עבודה טובה.
עבודה שנעשית בזול לא נותנת לאמן רצון להוציא לך את המיטב ומעבר לזה.
אתה חושב שאתה מרוויח. אבל בסופו של דבר אתה מפסיד.. כי ההדמיה לא תשרת אותך ואת המטרה שלשמה היא נועדה.
בקיצור- אם אהבת את ההדמיה של @למד-ווניקית תפנה אליה. תשלם לה מחיר הוגן, היא תיתן את המיטב וגם מעבר לזה ואתה תצא מרוצה עם הדמיה טובה.
כשבנאדם מתוגמל יש לו אנרגיה טובה לתת שירות ואיכות מעל ומעבר...
אני יכולה לקחת מחיר של מתחילה, כי בכל אופן אני עדין כזאת...
אבל יכולה לומר מראש שזה לא יהיה מחיר סמלי...
מחיר סמלי= עבודה סמלית...
אם עדין מעונין תייג אותי.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה