נכתב ע"י סתם;1058658:מחפוד האשכנזים לא אוכלים
גם אשכנזים לא נקראים אנ"ש.נכתב ע"י eden7115;1058703:ממש צרם לי.
ספרדים לא נקראים אנ"ש?
נכתב ע"י eden7115;1058703:ממש צרם לי.
ספרדים לא נקראים אנ"ש?
נכתב ע"י סתם;1058658:מחפוד האשכנזים לא אוכלים
החלביות יש רבנות אולי
ואנ"ש רציניים לא יאכלו
נכתב ע"י סתם;1058748:כוונתי אנ"ש אשכנזים
ספרדים יאכלו וישבעו כי זה כשרות שהם סומכים עליה
ספרדים לדוגמא לא אוכלים בענין בישול נכרי וכו' אשכנזים בענין הזה זה אחרת
נכתב ע"י דאלארס;1058757:התשובה המזלזלת הזאת מסבירה הכל "מחפוד האשכנזים לא אוכלים"
גם ל - רב/רבה/אדמו"ר שלך את קוראת בשם המשפחה, כך סתם ללא תואר???????
איזה חוצפה לכנות בשם משפחה רב שהקים ועומד בראש מערכת כשרות מפוארת שאלפי אנשים יקרים וחשובים אוכלים.[/SIZE][/B]
נכתב ע"י חיוך;1058768:מה זה קשור לאשכול??
אם אתה רוצה תפתח בשביל זה אשכול חדש בנושא: מדוע קוראים להכשרים בשם הרב ללא התואר?, כמו: רובין, מחפוד, וועסטהיים, וכן על זו הדרך.
אין לזה שום קשר לעדה אליו הרב משתייך!
נחמד מאודנכתב ע"י גלבוע;1058526:בדיוק למשהו כזה לא התכוונתי.
המליצו לי על אנג'ל השומר.
מכירים?
איך הוא נראה מבפנים?
נכתב ע"י eden7115;1058703:ממש צרם לי.
ספרדים לא נקראים אנ"ש?
נכתב ע"י דאלארס;1058775:לתגובתך קוראים בעברית "שמיעה סלקטיבית"
יותר מזה אין לי חשק להגיב....אני מכיר את האנשים האלה שאומרים "מחפוד" "רובין" לרופא שלהם הם יקפידו לקרוא ד"ר...לרב של האחר, מספיק שם משפחה. ממש נהדר.
אהה, כמובן שלהכשר של הרב לנדא תמיד אצל אותם אנשים יהיה עם "הרב" ובצדק גמור.
במחשבה שנייה מתאים לאשכול חדש!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים