- הוסף לסימניות
מצטערת על ההקפצה שלא קשורה לנושא האשכולשלחתי מזמןןןן, ולא אישרו אותי, מי אמור לאשר אותי? יכולה לתייג תמנהלת?
אני עם אותה בעיה. ניסיתי להירשם כמה פעמים, ועוד לא קיבלתי אישור.
לא ברור למה...
יש מישהו שיכול לעזור?
מצטערת על ההקפצה שלא קשורה לנושא האשכולשלחתי מזמןןןן, ולא אישרו אותי, מי אמור לאשר אותי? יכולה לתייג תמנהלת?
אני חושבת שאת צריכה לספר על עצמך, במה את יכולה לתרום, איזה ניסיון יש לך, לינק לפרויקט שלך/ לינק ללינקדאין שלך. בהצלחה!מצטערת על ההקפצה שלא קשורה לנושא האשכול
אני עם אותה בעיה. ניסיתי להירשם כמה פעמים, ועוד לא קיבלתי אישור.
לא ברור למה...
יש מישהו שיכול לעזור?
שמתי קישור לגיטהאב שלי שיש בו הרבה תוכן....אני חושבת שאת צריכה לספר על עצמך, במה את יכולה לתרום, איזה ניסיון יש לך, לינק לפרויקט שלך/ לינק ללינקדאין שלך. בהצלחה!
התקבלת? תפתחי בקשה חדשה עם לינק ללינקדאיןשמתי קישור לגיטהאב שלי שיש בו הרבה תוכן....
אין לי לינקדאין.התקבלת? תפתחי בקשה חדשה עם לינק ללינקדאין
אשריך. אבל איך תשכנעי אותם לקבל אותך?אין לי לינקדאין.
הם כותבים שם בפירוש שאפשר קישור לגיטהאב, לא מחייבים לינקדאין:אשריך. אבל איך תשכנעי אותם לקבל אותך?
חזרתי לעדכן, הזמנו בשבועות האחרונים מטייסטי מיט ומזלמנס בבני ברק, מעל 100 ש"ח משלוח חינם
צריך להזמין כמה שעות מראש כדי שיגיע בזמן המבוקש
האוכל בשתיהם מעולה.
בזלמנס שבוע אחד היה תקלה שמשום מה תנביס ביטלנו לנו את ההזמנה חצי שעה לפני זמן הגעה ונתקענו בלי אוכל כשר
מאז אני מתקשרת לוודא שקיבלנו את ההזמנה שלנו
אם למישהו יש עוד רעיונות בתנביס שעושים משלוח לת"א בכשרות רובין, עד"ח או לנדא - אשמח לשמוע כדי לגוון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים