מסעדה מסעדות, אטרקציות, צימרים, פארקים שומרי שבת

• הוסף לסימניות
דיברתי עם הרחיפה בנתניה שרשומה במסמך (052-5257541)
ואמרו לי שפתוחים בשבת.
אם אפשר להסיר אותם מהמסמך שלא להטעות.
אמרו לי גם שאין שום רחיפה בארץ ששומר שבת, אז אם מישהו בכל זאת מכיר, אשמח מאד לעדכון
יש אדם דתי שעושה רחיפה רק בימי חול, אמנם הוא עובד יחד עם צוות חילוני/גוי ולכן כשמתקשרים לחברה הם פעילים בשבת!!! הוא דתי ולא עובד בשבת. לפרטים נוספים באישי!!!

• הוסף לסימניות
יש אדם דתי שעושה רחיפה רק בימי חול, אמנם הוא עובד יחד עם צוות חילוני/גוי ולכן כשמתקשרים לחברה הם פעילים בשבת!!! הוא דתי ולא עובד בשבת. לפרטים נוספים באישי!!!
אבל זה שהוא עובד רק בחול זה לא עושה את כל החברה 'שומרת שבת',
לא?

• הוסף לסימניות
בן אדם עובד בחברת החשמל שמחללת שבת ובשבת הוא בביתו ועושה גם כן עבודות חשמלאות פרטיות, יש בזה בעייה? לא נראה לי!!!
אם כוונתך לזה שהוא עובד פרטי, אני חוזר בי,
פשוט היה נשמע שלוקחים אותו כמדריך בחברה.

• הוסף לסימניות
אם כוונתך לזה שהוא עובד פרטי, אני חוזר בי,
פשוט היה נשמע שלוקחים אותו כמדריך בחברה.
זה עובד בצורה כזאת: יש אנשים שלמדו את המקצוע, יש שפתחו חברה וכשצריכים מטיסים נוספים הם מתאגדים יחד, במקרה הזה (מי שאני מכיר) למיטב ידיעתי ובדיקתי הוא דתי ושומר שבת ורק עובד עם כמה חברה כשצריך תגבורת לקבוצות וכדו'.

• הוסף לסימניות
זה עובד בצורה כזאת: יש אנשים שלמדו את המקצוע, יש שפתחו חברה וכשצריכים מטיסים נוספים הם מתאגדים יחד, במקרה הזה (מי שאני מכיר) למיטב ידיעתי ובדיקתי הוא דתי ושומר שבת ורק עובד עם כמה חברה כשצריך תגבורת לקבוצות וכדו'.
אשמח לטלפון ומיקום לטובת הכלל

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה!!

• הוסף לסימניות
מדהים!
כל הכבוד על היוזמה הברוכה!
עם רמה כזו מי צריך אינטרנט...

• הוסף לסימניות
אני מחפש פארק מים לילדים קבוצה מת"ת מגיל 9 עד 12 במחיר סביר
ובכן איזהו מסלול קצר או מערה או מפעל יצור משהו שיכול לענין ילדים בחינם כמובן

• הוסף לסימניות
בסד
תודה על המסמך המיוחד
וכמה תוספות.
1. מלון ליטוב בנביאים, המסעדה שלו כבר לא חלבית. רק בשרית.
2. פורטבלו בירושלים, מה שידוע לי - נסגר (חבל, היה מיוחד).
3. להוסיף: קפה איתמר, גבעת שמואל, מסעדה חלבית, אגודת ישראל.
4. להוסיף: הדרתא, שכ' נחלאות ירושלים, מסעדה חלבית, אגודת ישראל.

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להסתדר במסמך
יש שם 60+גליונות והכל ריק
איך אני מחפשת שם דברים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע האם יש חוף נפרד לגברים ביום חמישי בים התיכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה