לעניות דעתי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זו חנות גלידה לא מסעדה.יש חנויות זיסלק-רובין
זו חנות גלידה לא מסעדה.יש חנויות זיסלק-רובין
בטחון עצמי זה חשובנס
החזרת לי תבטחון העצמי
יש לי 100 ילדים...מדוייק!
אני ממש שומעת תקבצנים ברקע..
רוצה לומר @לעניות דעתיאז לעניות דעתי אין לכם סיבה לצאת לאכול
חזרי אם כך לגעפילטע והמיונזיש בזה..
בררר...
נראה לי היום אפילו אם מציעים לי סלמון על מצע פטריות ממולאות אני מסרבת
הכוונה אם מישהו יכול לקרוא במקומך, ולסכם?לא קראתי את כל האשכול כמובן. מישהו יכול לספר לי האם נכתבו פה באשכול גם מסעדות טובות עם כשרות טובה גם באזור המרכז?
לא!!! מישהו שבין כה קרא.הכוונה אם מישהו יכול לקרוא במקומך, ולסכם?
לא קראתי את כל האשכול כמובן. מישהו יכול לספר לי האם נכתבו פה באשכול גם מסעדות טובות עם כשרות טובה גם באזור המרכז?
צלילי האש זה מסעדה או בסגנון הלו תימןקצת איבדו פה את הכיוון ממטרת האשכול (כשרויות טובות ומהודרות שנמנו בהודעת פותחת האשכול)
אנטריקוט בירושלים הר חוצבים-העדה"ח---מומלץ מאד!!! טעים ושירות פצצה!!!
המסעדה היהודית בבני ברק-הרב לנדא---כנ"ל אבל השירות קצת פחות
צלילי האש בבני ברק-הרב לנדא
זה לא לגמרי מסעדהצליל
צלילי האש זה מסעדה או בסגנון הלו תימן
מלא מידי?אנטריקוט בירושלים הר חוצבים-העדה"ח---מומלץ מאד!!! טעים ושירות פצצה!!!
בפעמים הבודדות שהייתי היה יחסית ריקמלא מידי?
מחילה..בטוח?
צודקמחילה..
תשאירו את האשכול נקי וענייני.
צודקת.צודק
איפה בבני ברקצלילי האש בבני ברק-הרב לנדא
זבוטינסקיאיפה בבני ברק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים