מידע שימושי מסעדות כשרות באילת, בכשרות מהדרין

• הוסף לסימניות
היי
האם יש מסעדות באילת בכשרות מהדרין-
בדץ, לנדא, רובין וכו.
לא רבנות או בית יוסף ודומיו..
תודה

• הוסף לסימניות
היי
האם יש מסעדות באילת בכשרות מהדרין-
בדץ, לנדא, רובין וכו.
לא רבנות או בית יוסף ודומיו..
תודה
מול התחנה מרכזית יש מאפיה שכתוב עליה שהמוצרים הם בדץ ירושלים רובין וכו'

• הוסף לסימניות
יש לך שם של המאפייה?
טלפון?
מאפייה / קפה רות
שדרות התמרים 18
08-9999060

הם כותבים ככה:
כשר למהדרין
כל המוצרים במאפייה ובמסעדה בהכשר הבד"ץ העדה החרדית, לנדא, רובין

• הוסף לסימניות
דווקא בסופר יש הכל בכשרויות הכי טובות
בדף ירושלים, חברות הכי מוכרות ועוד
לגבי כשרות אני נתקלתי רק במקום אחד של מחפוד
ככל הידוע לי יש בכל העיר אולי 2 מקומות מחפוד
יש מלא בית יוסף למי שאוכלים
וזהו
אני הייתי בנופש מאורגן
ומתי שלא הייתי בנופש מאורגן- אז קנינו לחמניות וכל מיני דברים בסופר ובערב אכלנו מחפוד

• הוסף לסימניות
חלבי יש שם בית יוסף/מחפוד?

• הוסף לסימניות
חלבי יש שם בית יוסף/מחפוד?
חלבי יש כמה בית יוסף
מחפוד אני לא חושבת
אבל סתם כך- אם באים ליומיים
אפשר להביא בשרים ולעשות מנגל וכו
אם לוקחים דירה אפשר לבשל
לארוחות ביניים הכי קל- קונים פיתות/ לחניות מהדרין במכולת/ סופר, ירקות (ומעשרים), ממרחים, טונה, פסטרמות
מוצרי חלב למיניהם וכו

• הוסף לסימניות
יש סיבה למה בדץ וכו לא נותנים באילת הכשר..
לא תמצאו שם תעודת כשרות רשמית מהודרת ממש (לא כולל מחפוד למי שאוכל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה