מידע שימושי מסעדות כשרות באילת, בכשרות מהדרין

• הוסף לסימניות
להפך זה הגלגל.. אין ספק שאם היה יותר אוכל מהדרין היו יותר יוצאים לשם.. ואת הגלגל הזה (ולא רק) הם לא רוצים להזין..
גוף כשרות זה עסק כלכלי לכל דבר ועניין. אין לי ספק שאם תרצי לפתוח מסעדה הכשרות מהדרין באילת כל גוף כשרות מהודר יסכים לספק אותו. אבל כל אחד מבין שזאת התאבדות פיננסית (בשביל שמסעדה תהיה רווחית, היא צריכה בממוצע 100 לקוחות ביום בערך. תעשי בעצמך את החשבון)

• הוסף לסימניות
נכון, הסיבה שאין ביקוש...
ואם היה ביקוש?
כמה אנשים באילת הם ברמה שניתן לסמוך עליהם כמשגיחי כשרות?
וצריך שאחד מהם באמת יחליט לעבוד בזה.
באופן אישי נראה לי שגם אם היתה כשרות טובה שם, לא הייתי אוכלת משהו בפיקוח של מישהו שגר באילת.
המבחר של משגיחי כשרות שם מאד מצומצם.

• הוסף לסימניות
ואם היה ביקוש?
כמה אנשים באילת הם ברמה שניתן לסמוך עליהם כמשגיחי כשרות?
וצריך שאחד מהם באמת יחליט לעבוד בזה.
באופן אישי נראה לי שגם אם היתה כשרות טובה שם, לא הייתי אוכלת משהו בפיקוח של מישהו שגר באילת.
המבחר של משגיחי כשרות שם מאד מצומצם.
היית פעם באילת?
בעיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה