מסעדות כשרות בצפון

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר ויכול לתת הצעות זה ממש יעזור לי.

• הוסף לסימניות
שיינפלד, בכפר ורדים.

מומלץ!!!!

טלפון 1: 04-9575226
טלפון 2: 057-3626517
שעות פעילות: א'-ה' 9:30-22:30
ו' וערבי חג
8:30-14:00
מוצ"ש החל מ-20:00
הערות: מקום כשר בלי להתפשר!כפר ורדים, גליל מערבי

(מתוך האתר)

• הוסף לסימניות
באזור טבריה וגם באזור בית הלל לא מקובעים אפשר גם קצת יותר רחוק.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמסעדה בכפר ורדים נסגרה כבר

• הוסף לסימניות
בתחילת המדרחוב של טבריה יש כמה מסעדות בשרי/חלבי בד"ץ בית יוסף

• הוסף לסימניות
יש מאמה-מיה בטבריה בהכשר בעלזא וכמובן מלא מסעדות בהכשר של אויערבך.

• הוסף לסימניות
תודה על ההצעות אבל אולי מישהי מכירה לא בטבריה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מידי רחוק

• הוסף לסימניות
המסעדה בכפר ורדים נסגרה ממזמן.

מבחר מסעדות בצפון בכשרות מהדרין:
קרית חיים: שלה
בקרית אתא: גרג (חלבי), גייקובס, מתובלת (בשרי)
נהריה: קפה קפה, גרג
כרמיאל: קפה קפה
עכו: גרג עזריאלי (חלבי) מור וקינמון (בשרי)
יערה: ביף בהר

בטבריה יש כל מיני על הטיילת

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההצעות הרבות, זה ודאי יעזור לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה