מסעדות מהדרין בחיפה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בשביל חברה שרוצה ליסוע לחיפה מחר, והיא גם מחפשת יחידת דיור/צימר לזוג ללילה אחד במחיר טוב בחיפה.
מישהו יכול להמליץ?

• הוסף לסימניות
אין מסעדות מהדרין בחיפה. (אולי פלאפל וכאלה כן)
יש בקרית מוצקין ובקרית אתא.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה.
יש רק איזו פיצה בנווה שאנן נדמה לי, שאמרו לי שאפשר לאכול שם. לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;416277:
אין דבר כזה.
יש רק איזו פיצה בנווה שאנן נדמה לי, שאמרו לי שאפשר לאכול שם. לא ניסיתי.
וואלא. כמה קשקושים באשכול אחד.
יש בהדר ברחוב מיכאל חנות פלאפל, שני חנויות פיצה, מעדניית באגטוסט בהכשר מקומי מעולה (הרב יחיאל במברגר). יש גם מסעדת דגים בכרמל בהכשר רובין. אפשר לברר על עוד. ברור שקיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;416335:
וואלא. כמה קשקושים באשכול אחד.
יש בהדר ברחוב מיכאל חנות פלאפל, שני חנויות פיצה, מעדניית באגטוסט בהכשר מקומי מעולה (הרב יחיאל במברגר). יש גם מסעדת דגים בכרמל בהכשר רובין. אפשר לברר על עוד. ברור שקיים.

וואלה, תודה על המידע.
התקשרנו לחברים שאנחנו סומכים עליהם בנושא, וזה מה שהם אמרו.
אולי פשוט לא כולם סומכים על אותם הכשרים, ולא סתם מקשקשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה