נכתב ע"י Nיכל;1182475:שמעתי עליהם הרבה המלצות - גם האוכל וגם השירות מעולים!
[אישית לא הייתי - בגלל הכשרות - חת"ס פ"ת]
נכתב ע"י נ פלוס;1182645:סתם דבר מעניין (בלי שום קשר עלייך)
בכשרות אין 2 אנשים באותו מידה....
אני מכירה המון אנשים שאוכלים רק בד"ץ העדה החרדית, לנדא וחתם סופר
ולהיפך שמעתי מאנשים שאוכלים רובין ושארית, וחסם סופר לא ברשימה שלהם.....
באמת מעניין אותי, חתם סופר לא יותר מהודר מרובין?
(אחרי כל האסונות של שבוע שעבר קבלתי על עצמי להתחזק בכשרות! כי אני קצת חלשה בזה.... ובגלל זה מאוד מסקרן אותי.....)
נכתב ע"י sh12;1182647:את צריכה לשאול את הרב שלך!!!!!!!!!!
ולא ניק בפורום אינטרנט!!!
נכתב ע"י נ פלוס;1182645:סתם דבר מעניין (בלי שום קשר עלייך)
בכשרות אין 2 אנשים באותו מידה....
אני מכירה המון אנשים שאוכלים רק בד"ץ העדה החרדית, לנדא וחתם סופר
ולהיפך שמעתי מאנשים שאוכלים רובין ושארית, וחסם סופר לא ברשימה שלהם.....
באמת מעניין אותי, חתם סופר לא יותר מהודר מרובין?
(אחרי כל האסונות של שבוע שעבר קבלתי על עצמי להתחזק בכשרות! כי אני קצת חלשה בזה.... ובגלל זה מאוד מסקרן אותי.....)
נכתב ע"י נ פלוס;1182645:באמת מעניין אותי, חתם סופר לא יותר מהודר מרובין[/SIZE]
נכתב ע"י sh12;1182647:את צריכה לשאול את הרב שלך!!!!!!!!!!
נכתב ע"י judi2525;1182680:בסוף אדר א' האדמו"ר שלך בארץ מה יותר פשוט מלשאול אותו..
נכתב ע"י נ פלוס;1182689:האדמור שלי?????
נכתב ע"י judi2525;1182697:יש היום 2 אדמורי"ם, כנראה טעות שלי את של השני.
נכתב ע"י נ פלוס;1182707:אבל של שנייהם לא....
נכתב ע"י judi2525;1182715:..כך זה היה נראה בתמונה מבאפלו..יש לי כנראה עוד מה ללמוד.
דרך אם המושבות פרק אזוריםנכתב ע"י מילת המפתח;1182813:לא קבלתי תשובה מדויקת אם אני רוצה להגיע לשם עם איזה תחבורה אפשר להגיע , מה אני אומרת לנהג האוטובוס / המונית כדי שיוריד אותי שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים