מסעדת אלפרדו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילת המפתח;1182813:
לא קבלתי תשובה מדויקת אם אני רוצה להגיע לשם עם איזה תחבורה אפשר להגיע , מה אני אומרת לנהג האוטובוס / המונית כדי שיוריד אותי שם?

זה בקריית אריה.
תעדכני שאת שם, אני גם אבוא...:D אולי תארגני לשוויגער שם יומולדת...:p

• הוסף לסימניות
זה נקרא בפארק אזורים, על דרך אם המושבות, ככל הידוע לי אין לשם אוטובוסים.

• הוסף לסימניות
אפשרי לרדת בזבוטינסקי או בצומת גהה וללכת ברגל בערך רבע שעה
ממומלץ בחום מקום מקסים

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לברר על ההכשר של חוג חת"ס פ"ת?

• הוסף לסימניות
יורדים תחנה שניה אחרי צומת גהה, נכנסים ברחוב הזה של "מגדל" (בניני מגדל משני הצדדים)
הולכים הולכים הולכים איזה עשר דקות רבע שעה עד כביש אם המושבות, וזה במתחם של פארק אזורים.

המקום עצמו מאוד יפה, מבחוץ יש מרחבים של דשא, מזרקות.

נראה לי אפשר לבוא לשם גם ברכבת- לרדת בתחנת ק. אריה.

• הוסף לסימניות
אם המושבות 94, פתח תקוה.
(מרח' היצירה שמאלה, זה בצד ימין של הכביש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1182983:
יורדים תחנה שניה אחרי צומת גהה, נכנסים ברחוב הזה של "מגדל" (בניני מגדל משני הצדדים)
הולכים הולכים הולכים איזה עשר דקות רבע שעה עד כביש אם המושבות, וזה במתחם של פארק אזורים.

המקום עצמו מאוד יפה, מבחוץ יש מרחבים של דשא, מזרקות.

נראה לי אפשר לבוא לשם גם ברכבת- לרדת בתחנת ק. אריה.

לתחנת רכבת זה באמת קרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה