מסעדה מסעדת אסאדו דרים בטיילת בטבריה בכשרות הרב לנדא

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מודעה רשימת עסקים וכשרות בצפת תשפ''ב - עמודים מחוברים.pdf
    4.6 MB · צפיות: 240
  • מודעה רשימת עסקים וכשרות בצפת תשפ''ב - עמודים עוקבים.pdf
    4.6 MB · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
כתוב לך את ההכשר
כשר (רבנות צפת)
כשר למהדרין (רבנות צפת)
בדץ צפת (רבנות צפת)

למטה, מופיע לך פירוט מה הם מכניסים בכל רמה של כשרות.

• הוסף לסימניות
התפרסמו כאן כמה תגובות ממש מחרידות על המסעדה שעכשיו משום מה אמי לא רואה אותן. רק שתדעו שזה ממש גרם לי לחשוב אולי לא ללכת לשם. זה מקום חדש ומתבססים על דעות של אנשים קודמים, ואני ממש שמחה שלא הקשבתי לכל השטויות שנכתבו שם אחרת רק אנחנו ההינו מפסידים. אז לכל מי שמעוניין לדעת המסעדה הזאת ברמה מאוד גבוהה, האוכל ממש טעים, מנות גדולות, שירות אישי ואדיב ומאוד זמין הכל היה מהיר ולא חיכינו הרבה זמן לאוכל, אוכל ממש טעים ומושקע- וגם מחירים סבירים לגמרי!! ייחסית לבשרי בכשרות הזאת- אפילו זה נקרא זול נראה לי וגם מנות ממש גדולות ומשביעות. בקיצור ממש נהננו ואנחנו מאוד ממליצים!!

• הוסף לסימניות
התפרסמו כאן כמה תגובות ממש מחרידות על המסעדה שעכשיו משום מה אמי לא רואה אותן. רק שתדעו שזה ממש גרם לי לחשוב אולי לא ללכת לשם. זה מקום חדש ומתבססים על דעות של אנשים קודמים, ואני ממש שמחה שלא הקשבתי לכל השטויות שנכתבו שם אחרת רק אנחנו ההינו מפסידים. אז לכל מי שמעוניין לדעת המסעדה הזאת ברמה מאוד גבוהה, האוכל ממש טעים, מנות גדולות, שירות אישי ואדיב ומאוד זמין הכל היה מהיר ולא חיכינו הרבה זמן לאוכל, אוכל ממש טעים ומושקע- וגם מחירים סבירים לגמרי!! ייחסית לבשרי בכשרות הזאת- אפילו זה נקרא זול נראה לי וגם מנות ממש גדולות ומשביעות. בקיצור ממש נהננו ואנחנו מאוד ממליצים!!
איפה?

• הוסף לסימניות
בטבריה, עולים מהטיילת, ליד מסעדה חלבית - מאמה מיה

• הוסף לסימניות
לא
[/QUOTE
לא נתקלתי באף תגובה לא טובה, להיפך רק המלצות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות למקומות שאפשר ללכת אליהם בטבריה בשבוע הבא וכן מקומות כשרים וטובים
בדץ עדה חרדית לנדא רובין או קהילות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות למקומות שאפשר ללכת אליהם בטבריה בשבוע הבא וכן מקומות כשרים וטובים
יש לך שיפודיה בהכשר קהילות, ממש מול אסאדו דרים

• הוסף לסימניות
עדה חרדית - זה רק זאפטיג (יש לזה פירוש באידיש?)
לנדא - רק אסאדו דרים שמעתי מחברים שמבינים שמעולה שם אך קצת יקר
רובין - כיום כבר אין
קהילות - לא זוכר נראה לי שיש

• הוסף לסימניות
@anonymous 308
הנה לגונה בעבר היתה בכשרות נוה ציון כיום בכשרות קהילות

IMG-20200712-WA0032-714x1024.jpg

אך תבדקו טוב את המסביב... לעקוב אחר הבעלים והמשגיח שם

• הוסף לסימניות
בשלישי שעבר הייתי שם, וראיתי משהו אך לא התעכבתי.. כי מספיק נפלתי שם קשות מבחינת כשרות!
עכשיו שאני רואה שהחליפו כשרות יתכן וגם הבעלים התחלפו.. בכל אופן לא כדאי לסמוך על התעודה שתלויה בקיר אלא על המשגיח שנמצא במקום ולא תלוי בקיר (במקרה הטוב.. או באייפון במקרה הפחות טוב.. ולאו דוקא במסעדה זו כמובן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה