דרוש מידע מסעדת דגים בהכשר מהודר בנתניה על החוף.

• הוסף לסימניות
ליתר דיוק,
כשר למהדרין בהשגחת הרבנות נתניה
בד”ץ חתם סופר פתח תקווה

• הוסף לסימניות
העדה החרדית יש רק במאה שערים. אי אפשר לנסוע לנתניה לחוף ולצפות להכשר מהודר יותר...

• הוסף לסימניות
ממה שבדקתי בעבר, רוב המסעדות הן בהכשר רבנות נתניה.
מסעדות בודדות יש להן גם חתם סופר פ"ת.
אין הכשרים כמו העדה, שארית או לנדא.
בגלי צאנז אמרו שפתחו מסעדה, ממה שבררתי עדיין לא פעיל.
ואני מאמינה שאם יהיה פעיל, תצטרכו לחסוך כסף כמה חודשים טובים כדי לאכול שם.

• הוסף לסימניות
מקפיצה

יש למישהו מידע על מסעדה טובה בנתניה שפתוחה היום? או לחילופין אוכל מוכן

• הוסף לסימניות
נכון לעד לפני שנתיים, קשה לי להאמין שזה השתנה מאז, המדיניות של הרבנות בנתניה היתה שלא לאפשר לעסקים להיות תחת השגחת בד"צים למיניהם. המטרה היא בעיקרון השגחה טובה יותר של הרבנות ולא זוכרת את יתר הנימוקים, אבל זו היתה, וכל זמן שעד כמה שידוע לי הרבנות לא התחלפה- קשה לי להאמין שהמציאות השתנתה.
ז"א, במילים פשוטות, שכל עסקי האוכל בנתניה הם בהכשר הרבנות נתניה (יש רגיל ויש מהדרין), אבל את הבד"צים שאנחנו מכירים משאר הארץ- יהיה קשה או בלתי אפשרי למצוא שם.
אם בגלי צאנז יש- זה כבר סיפור אחר, אבל אני לא יודעת אם אכן יש. מה שכן, אם יש עסקי אכל בקריית צאנז באופן כללי- כן הייתי יותר מאמינה שיש שם בד"צ, פשוט תתקשרו לשאול.
אוכל מוכן בד"צ אני מאמינה שיש בקריה, אבל לא יודעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה