לכאורה לאאוכלים בד"צ ולנדא ולא שא"י. האם רלוונטי?
א. חצי עיר חסידים? אולי רבע (בהגזמה)
א. לא אמרתי שחצי עיר חסידים, אכן ממש לא כך, רק שלא כל הליטאים אוכלים שארית(אולי סתם נפלתי על כמה אנשים שלא אוכלים ולכן חשבתי כך)א. חצי עיר חסידים? אולי רבע (בהגזמה)
ב. החסידים בעיר אוכלים ב"מסעדות" כאן בלי סוף... פעם ראשונה שאני שומע על טענה כזו (אגב, לא נראה לי שרמת הכשרות בשארית ישראל פחותה מבד"ץ מחזיקי הדת)
סליחה לכו תבררו רוב החניות הבשר הוא בד"ץ ירושליםאז ת'כלס אין פיתרון לחסידים שרוצים לאכול,
חבל מאד שבעיר עם לא מעט חסידים אין איפה לאכול בכלל!
כל החנויות הבשריות מכניסות בעיקר שארית(למה לא? חסכוני הרבה יותר...)
לא מבינה למה זה בהכשרים הרשמים של ק"ק אם חצי עיר לא אוכלת את ההכשר...
סליחה תסתכלי על התאריך של האשכול לפני שאת מקפיצה אותוסליחה לכו תבררו רוב החניות הבשר הוא בד"ץ ירושלים
ומה יקרה אם חסידים יאכלו שארית?סליחה תסתכלי על התאריך של האשכול לפני שאת מקפיצה אותו
ובמענה לתגובתך
מבירור שלי הרוב שארית.
יש כמה שיש להם בדץ ירושלים
ואם את יודעת אחרת אשמח לשמוע
אין לי שום כוונה להתחיל עכשיו דיונים סביב נושא הכשרים ובאופן כללי כל נושא חסידים וליטאיםומה יקרה אם חסידים יאכלו שארית?
הם מקילים יותר מקהילות?
וכבר אמר מי שאמר:ומה יקרה אם חסידים יאכלו שארית?
הם מקילים יותר מקהילות?
הרבה מהחנויות הבשריות העופות והבשר הם בד"ץ,ובמענה לתגובתך
מבירור שלי הרוב שארית.
יש כמה שיש להם בדץ ירושלים
ואם את יודעת אחרת אשמח לשמוע
בודאי שיש, זה יותר זול.בפרט שאין אינטרס לחנויות לקחת שארית יותר מבד"ץ
צודקבודאי שיש, זה יותר זול.
לא בבשריבפרט שאין אינטרס לחנויות לקחת שארית יותר מבד"ץ, ואם יש ביקוש לבד"ץ ילכו ע"ז.
גם אצלי הייתה להם איזו פשלה אבל הם ממש התנהלו איתה יפה!דווקא בנושא הזה היו לנו כמה חוויות חיוביות:
בתור ירוקים בתחום, הזמנו רביולי פטריות בלי לדעת מה זה,
לא אהבנו -הם לקחו את המנה חזרה, ושאלו אם נרצה משהו אחר או לבטל את המנה,
הום פרייז שהגיע מעט שרוף-קיבלנו מנה חדשה כפולה כפיצוי,
סלט שהזמנו את גבינות בנפרד, ובטעות ערבבו אותן-קיבלנו סלט נוסף נפרד (את הראשון השאירו לתאבון...)
בקיצור-
מעניין ממש מה שאת אומרת,
כי ספציפית בעניין הזה היינו ממש מופתעים לטובה...
התקשרתי עכשיו למסעדה ואמרו שסגורים ביום שישי....שישי רשמית פתוח עד 2:00
וכל ערב עד 11:00
אם אתם רוצים ארוחת בוקר בשישי תבררו על "המרפסת" או הפיצה בטאבוןן ליד, נמצא בחניה של נטו חיסכון מקום מהמם עם נוף פתוח. לא בטוחה שפתוחים בשישי אבל שווה לבדוקהתקשרתי עכשיו למסעדה ואמרו שסגורים ביום שישי....
תודה על המידע!אם אתם רוצים ארוחת בוקר בשישי תבררו על "המרפסת" או הפיצה בטאבוןן ליד, נמצא בחניה של נטו חיסכון מקום מהמם עם נוף פתוח. לא בטוחה שפתוחים בשישי אבל שווה לבדוק
האמת אין לי מושג, זה פשוט מסעדה קטנה בסטייל קצת של עגלת קפה, יש שם טוסטים ומוקרמים אולי ביתי אבל מושקע ונראה מאוד יפה הכל בנוי מעץ עם נוף מטריףתודה על המידע!
מה סגנון התפריט במרפסת??
יש לך מספרי טלפון/ קישור לאתר- אני לא מצליחה למצוא אותם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים