למסירה מסעדת קפית כפר גנים

• הוסף לסימניות
הרגשתי שאני חייבת לפרסם
הייתי אתמול בהסרטות במסעדת קפית בכפר גנים
בהתחלה התיישבנו לאכול -היה ממש טעים חייבת לציין....
ודבר שני,
היחס אואו .....
אף פעם לא נתקלתי בכזה שירות אדיב ונעים!!!
התייחסו אלינו בנחמדות למרות ששגענו את השכל (בקשנו לכבות את המוזיקה הם כיבו בשבילנו הוזזנו דברים וכו' והם נתנו לנו בכיף
בסוף נגשה אלינו מלצרית ואמרה לנו אתם יכולות להשאר כאן רק תכבו את המנורה בלחצן הזה כשאתם הולכות והכי בנחמדות!!)
נתנו לנו להשאר שם עד אחת וחצי (ואפילו עד הבוקר..)
היה להם יחס מדהים!!!!
שרות מהממם!!!!
ממליצה לכולם גם האוכל גם השרות!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איפה זה נמצא?
כי אני גר בהדר גנים ולא זכיתי להכיר
(הדר גנים זה מקום קטן)
אולי את מתכוונת הדר המושבות?!?!?!?!?!?!?!?!?

• הוסף לסימניות
איפה זה נמצא?
כי אני גר בהדר גנים ולא זכיתי להכיר
(הדר גנים זה מקום קטן)
אולי את מתכוונת הדר המושבות?!?!?!?!?!?!?!?!?
זה בכפר גנים
טעיתי ושיניתי....

• הוסף לסימניות
מה הכשרות שלהם?
תודה על השיתוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה