ובכל אופן מחפשת דווקא עם הרב גולדווסר.ממליצה בחום ליסוע אך ורק עם הרב נויגרשל!!!!!
אם צריך פרטים אפשר לפנות בפרטי
אני אישית נסעתי פעמיים (!!!) עם הרב נויגרשל לא מתחרטת לשניה!!!ובכל אופן מחפשת דווקא עם הרב גולדווסר.
את נויגרשל שמעתי - הוא באמת מוצלח! אבל אין מה לעשות, הצעירים כובשים את העולם וגולדווסר חוץ מהיותו מרצה בחסד הוא גם היסטוריון מצויין.
באזור ה6000כמה עלה?
מה המייל אשלח לך פרטים מדויקיםרציתי מחיר מדויק.
מקפיצה.
כמו גם אם יש למשהי מושג על המסע לפולין של מעלה... (הרב נויגרשל כמדומני) מתי? ואיפה אפשר להרשם?
נראה לי שבד"כ "מעלה" נוסעים בבין המצרים.גם אני אשמח לדעת מתי המסע הבא.
מי שמתלבטת...מצרפת מידע מדויק למסע של מעלה כולל מחירים.
בהצלחה.
לצערי לא התאפשר לי עם התאריכים.בהקפצה -
מישהי מכן מתכוונת להצטרף למסע של מעל"ה?
אני בעז"ה נוסעת איתם והייתי רוצה להכיר קצת קודם...
מידיעה ברורה. שנה שעברה הוא עשה את זה.אני כמעט בטוחה שהרב גולדווסר לא נוסע לפולין ע קבוצות של בנות..
דרך מי?מידיעה ברורה. שנה שעברה הוא עשה את זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים