כללי מספור אוביקטים באינדזיין

• הוסף לסימניות
אני עובדת עכשיו על עימוד חוברת באינדזיין. החוברת מכילה כ-150 תמונות, ליד כל תמונה יש מספר, המספרים הם עוקבים כך שאני רוצה לעשות מספור לתמונות אוטומטי. איך אני עושה את זה?
תודה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא הבנתי (וגם האחרים כאן) את השאלה.

אני מנסה לנחש, ולפי זה יש לי 2 תשובות. או שתעשה את המספרים באקסל, (אתה עושה אחד וגורר על 150 שורות) ותריץ אותם (אחרי שיהיה לך במסטר תיבת טקסט).

עוד רעיון אולי לא כ"כ לעניין אבל אולי בכל זאת.
תעשה סגנון פסקה עם מספור, במסטר תעשה תיבת טקסט.
בתיבת טקסט הראשונה תלחץ על אנטר (עד שהיד יכאב :)) שיפט קליק להמשך הטקסט מעמוד א' לעמוד ב', ואחרי זה חפש אנטר, והחלף אותו עם רווח אנטר, תחיל על זה את הסגנון הנ"ל וזהו.

• הוסף לסימניות
מדביקים את מקש האנטר עם דבק נייר.

• הוסף לסימניות
נראה שבאמת לא הבנתם...
אז ככה, הנה דוגמא לדף מתוך הקונטרס תמונות תחת כל תמונה יש מספר, אני רוצה שמספרים ירוצו אוטומטי כמו מספור של עמודים זה אפשרי? או שפשוט כל עבודה כזו עושים ידני כמו...שאני עשיתי?!:(

קבצים מצורפים

• 20.jpg
    KB 41.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בCS3 אפשר ע"י מספור אוטומטי.
בCS2 אפשר רק ידני או ע"י סקריפט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;95743:
בCS3 אפשר ע"י מספור אוטומטי.
בCS2 אפשר רק ידני או ע"י סקריפט.

אולי אפשר הסבר בבקשה איך עושים את זה בCS3

• הוסף לסימניות
אם נותנים לפסקא של מספר התמונה, הגדרת פסקא שבה יש תבליטים ומספור.
גם אם יהיה פסקא נוספת שצריכה להתמספר אחרי כמה פסקאות רגילות.
האינדיזיין יחשב בהתאים.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 766.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אבל, חייב להיות לפחות רווח או משהו. אחרת הוא לא עושה מספור (אנטר לבד לא מספיק).

• הוסף לסימניות
חשוב לציין, שצריך לעשות "v" על "Continue Numbers across Stories".

קבצים מצורפים

• Picture 2.png
    KB 23.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני גם רוצה לעשות מספור לכל סימן בספר ובאמצע העריכה אם אכנס סימן נוסף שהמספור ילך כסדרן איך אני עושה זאת?

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד. אתה עושה סגנון פסקה מיוחד לשם הסימן, ואתה משתמש איתו רק לפסקאות שצריך מספור. וזה משתנה גם אם אתה מכניס באמצע טקסט אחר.

• הוסף לסימניות
אבל גם פשוט אני לא יודע, מה אני מכניס לשם chapter number ? או וואריאבל אחר

• הוסף לסימניות
מספור באמצע הטקסט אני לא יודע איך אפשר לעשות.

• הוסף לסימניות
נדב, אם תסביר בדיוק מה אתה רוצה לעשות. אולי נצליח לחשוב משהו עם הוואריאבל של סגנון תו.

• הוסף לסימניות
ספר עם הרבה סימנים סימן א סימן ב וכו' ובמקום להכניס את זה ידנית, ובמקום שהלקוח יביא לי עוד סימן להספר אצטרך לעשות מספור מחדש,
ועל זה אני שואל איך מכניסים מספור אחר המילה סימן, ולא יהיה קשור עם הדפים אלא כל פעם שאינדעזיין מוצא את הסטייל הזה עם הוואריאבל אז יתן לו מספור
[סליחה על הלשון שלי זה לא הלשון שאני דובר]

• הוסף לסימניות
ממש לא בעיה.
אבל אתה חייב לסמן לעצמך איזה סימן מסויים, שתדע למצוא אותו ולהחליף אותו בסגנון פיסקה זו:
סגנון פיסקה אתה מוסיף לפני ^# את המילה סימן ורווח, ואז יש לך מספור כזה כל פעם שתשתמש עם הסגנון שעשית.

קבצים מצורפים

• 03.jpg
    KB 157.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אבל זה עושה לי אותו מספור כל פעם שיש הסגנון הזה. וגם נותן לי המילה סימן, ואם אני לא מכניס המילה סימן אז המספור מופיע לפני המילה סימן

• הוסף לסימניות
אם אתה עושה את ההגדרות כמו שכתבנו לך, אז הוא כן אמור להמשיך את המספור ולא להתחיל כל פעם מסימן א'.
ואכן הוא כותב את המילה סימן לפני המספור כמו שכתבת שאת זה אתה מחפש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה