כללי מספור אוטומטי באינדיזיין

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך ניתן לקבוע שהמספור יתחיל רק מעמ' 2?
ז"א שהעמוד הראשון הוא הכריכה ובעמ' 2 הוא ימספר 1 וכן הלאה?
תודה

• הוסף לסימניות
יש ללחוץ על העמוד ממנו אתם מעונינים שהמספור יתחיל בלחיצה ימנית בעכבר על העמוד המבוקש בחלון העמודים
יש לבחור באופציה "נמברינג .....
בחלון שנפתח אפשר לקבוע את מספר העמוד המסוים שברצונכם להתחיל את העמוד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אבל הוא מודיע לי על שגיאה, שכביכול יש לו 2 מיספורים וזה יכול לגרום לשגיאות בהדפסה,
להתעלם?

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אבל הוא מודיע לי על שגיאה, שכביכול יש לו 2 מיספורים וזה יכול לגרום לשגיאות בהדפסה,
להתעלם?

• הוסף לסימניות
יש שתי דרכים להתמודד עם השגיאה
או לתת למקטע שנפתח בחלון העמודים שם מיוחד
או בתיבת העדפות - קונטרול K בפרפרנס הכללי
לתת לו מספור מוחלט

• הוסף לסימניות
תודה

אכן אמרתי לו שיעשה מספור מוחלט כבר קודם אך הוא פשוט החזיר לי את זה ל:1234 וכו'
ללא הבקשה המיוחדת שלי.
אז להתעלם או שיעשה בעיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה