כללי מספור באינדיזיין

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שזו שאלה פשוטה, אבל למרות זאת איני מוצאת את הדרך להגיע אליה...

יש לי ספר, שבשני העמודים הראשונים שלו איני רוצה שיופיע המספור.
ביטלתי אותו ידנית (crtl shift)
מה שקורה, שהעמוד השלישי מתחיל ממס' 3, בעוד שמבחינתי הוא 1, כי הרי אין מיספור לפניו.
איך אני מגדירה שהמספור יתייחס לעמוד 3 בתור עמוד 1?

תודה לעונים,
העניין דחוף מאוד.

• הוסף לסימניות
את מתחילה סקשן חדש בעמוד 3
(תפריט Layout, numbering & section options)

• הוסף לסימניות
בחלונית pages בהרחבה (בחץ הצדדי)
יש numbering and section options

• הוסף לסימניות
תודה לשניכם.
מה הלאה? לא הבנתי מה עלי לעשות

• הוסף לסימניות
ללחוץ על Ok

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;678128:

תודה.
על הכיוון הזה לא חשבתי. :cool:

תכלס,
כשנפתח לי החלון הנ"ל, מה אני אמורה לסמן בו?

• הוסף לסימניות
את צריכה לעמוד בעמוד 3
להתחיל שם SECTION חדש ובהגדרות הסקשן אפשר להגדיר לו שיתחיל את המספור מהתחלה.
תסתכלי שם בהגדרות.

• הוסף לסימניות
עפרה, תודה רבה! עזרת לי מאוד.
עכשיו אני שמה לב לבעיה חדשה שנוצרה כנראה כשניסיתי לשנות את המספור.
כל הספר מסודר בצורה של כפולות עמודים.
עמוד אחד מתוך הספר עומד לבד, והעמוד שאמור להיות משמאלו ברח הלאה, בקיצור כל הספר השתגע- ימין הלך לשמאל וכו'.
אני לא מצליחה בשום אופן לסדר את זה.

• הוסף לסימניות
כי כנראה עמדת על עמוד אי זוגי והגדרת לו מספור זוגי (או להיפך), מה שלא יכול לקרות במציאות, ולכן התוכנה הזיז לך עמודים.

• הוסף לסימניות
אכן, זו היתה הבעיה.
תודה רבה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה