כללי מספור עמודים באינדזיין בתוך קובץ

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעמד קובץ שבנוי מנושאים וכל העמודים השייכים לנושא מסוים צריכים להיות ממוספרים בפני עצמם מ1- סוף הנושא.
אם תוכלו לענות לי ועדיף בעברית כי האידזיין שלי בעברית. תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ע"י מקטעים?
כל פעם שמתחיל נושא חדש, תעמדי על העמוד בחלונית העמודים - ותעשי לחצן ימני > אפשרויות מספור ומקטע > התחל מספור עמודים במספר > 1

אני מאמינה שיש דרך לעשות את זה אוטומטי - כלומר נניח שיש לך סגנון כותרת לכל נושא
ואז להגדיר בתוך סגנון הכותרת שיתחיל מיספור,
לא זוכרת איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1222525:
ע"י מקטעים?
כל פעם שמתחיל נושא חדש, תעמדי על העמוד בחלונית העמודים - ותעשי לחצן ימני > אפשרויות מספור ומקטע > התחל מספור עמודים במספר > 1

אני מאמינה שיש דרך לעשות את זה אוטומטי - כלומר נניח שיש לך סגנון כותרת לכל נושא
ואז להגדיר בתוך סגנון הכותרת שיתחיל מיספור,
לא זוכרת איך עושים את זה

יש סקריפט להחלת מקטעים לפי סגנון פסקה לר' אריאל וו כאן בפורום וגם להרבס,
לי יש גם כן לפי סגנון תו

אבל מספור עמודים זה שונה, זה לא אוטומטי ברגע שיש מקטע, צריך לומר לו להתחיל מספור מחדש.
ולזה אינני מכיר סקריפט קיים.
אוכל לכתוב לכם כזה במחיר נח.(אמנם ייתכן שיש לסקריפט של ר' אריאל וו אופציה כזו, שאלו אותו קודם)

• הוסף לסימניות
תודה על תגובותיכם.. תיכף אנסה את מה שכתבתם ונראה.
תודה אליעזר על הרצון להכנת סקריפט מיוחד, אבל אין ליצורך בזה. מדובר בעבודה לא גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה