כללי מספור עמודים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
לא זוכרת איך ממספרים את העמודים באינדיזיין..... מי שיודע אשמח לקבל הסבר ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evart;880459:
לא זוכרת איך ממספרים את העמודים באינדיזיין..... מי שיודע אשמח לקבל הסבר ...

בעמוד מאסטר מוסיפים סימן מיוחד כמצורף.
החלונית נמצאת בלחיצה על העכבר הימני בתוך הטקסט.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 37 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה ..אבל זה מה שכל הזמן ניסיתי לעשות ..אבל זה לא עבד לי האם ידוע הסיבה ?
האם צריך לכתוב את המספר בדף המאסטר ? האם צריך לבחור אותו ואז לעשות הפקודה????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evart;880475:
תודה ..אבל זה מה שכל הזמן ניסיתי לעשות ..אבל זה לא עבד לי האם ידוע הסיבה ?
האם צריך לכתוב את המספר בדף המאסטר ? האם צריך לבחור אותו ואז לעשות הפקודה????

בהחלט צרי תיבת טקסט במאסטר, ושימי בתוכה.

• הוסף לסימניות
אני עושה כך אבל כאשר אני נותנת את הפקודה המספר הופך לa וזה כך בכל העמודים ...אין רצף מספרים
בעמודים... כולם אותו מספר a

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evart;880490:
אני עושה כך אבל כאשר אני נותנת את הפקודה המספר הופך לa וזה כך בכל העמודים ...אין רף מספרים
בעמודים... כולם אותו מספר a

במאסטר אמור להיות אות
רק בעמודים עצמם זה משתנה למספר

• הוסף לסימניות
תודה רבה .. העזרה היתה ממש מועילה...הצלחתי אני בשלבי לימוד התוכנה וכל דבר נראה מסובך עד שמצליחים אותו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה