כללי מספור רץ באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כיצד ניתן למספר תאים בטבלה בסדר רץ, אוטומטית באינדיזיין?
אודה לכל מי שיוכל לענות - די דחוף!!
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIFRIYA;2157575:
כיצד ניתן למספר תאים בטבלה בסדר רץ, אוטומטית באינדיזיין?
אודה לכל מי שיוכל לענות - די דחוף!!
תודה רבה!!

. על ידי מספור של סגנון פסקה ולשים שם איזה אנטר או רווח בכל תא. שיהיה לסגנון על מה לחול
או עם סקריפט שיש לי למכירה בכמה עשרות שקלים.

• הוסף לסימניות
תודה
סגנון פסקה לא עוזר לי אני צריכה שיהיה כמו בדוגמא, זה אמור להגיע עד אלף בערך.
בדוגמא עשיתי ידנית.

קבצים מצורפים

• סתם.PNG
    KB 5.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לי יש משהו דומה כאן
יכול להיות כל נתון, החל משמות הפרשיות וכלה במספרים למינהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIFRIYA;2157594:
תודה
סגנון פסקה לא עוזר לי אני צריכה שיהיה כמו בדוגמא, זה אמור להגיע עד אלף בערך.
בדוגמא עשיתי ידנית.

לא הבנתי למה לא יעזור לך. תוסיפו בשורה האחרונה אנטר ריק ותנו לו סגנון עם מספור.

מ"מ אם תרצו יש לי סקריפטים למספור ב25 שח לסקריפט. יש כמה סוגים.
השאלה כאן לפי איזה סדר צריך להכנס המספור. זה הנקודה החשובה

• הוסף לסימניות
תודה.
אם עושים אנטר בסוף כל פסקה, איך הוא יודע להמשיך את המספרים לפי סדר בכל תא בטבלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIFRIYA;2158375:
תודה.
אם עושים אנטר בסוף כל פסקה, איך הוא יודע להמשיך את המספרים לפי סדר בכל תא בטבלה?
כי המספור הולך לפי הסדר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה