כללי מספור תווים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כיצד ניתן לעשות מספור של תווים באינדיזיין???

תודה מראש
מלכי

• הוסף לסימניות
יש מצב שיגיד לי כמה יש בכל המסמך? הוא לא סופר לי את מה שבתוך טבלה...

• הוסף לסימניות
בתפריט עזרה, ללחוץ על About InDesign עם קונטרול.

• הוסף לסימניות
הצדק אתך, כתבתי מהזיכרון וטעיתי. זה מציג כל מיני דברים אבל לא ספירת תוים.

• הוסף לסימניות
אחד מהדברים ש"הדליק" אותי זה שהוא "זוכר" כמה פעמים נשמר הקובץ או שוחזר וכיו"ב.
כל הדברים האלו מגדילים את נפח הקובץ.
באם מבצעים מדי פעם במקום שמור "שמירה בשם" אז המידע שם נמחק ומשקל הקובץ יורד פלאים.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לייצא את הקובץ כקובץ טקסט ולבדוק אם גם תוכן הטבלאות נמצא
לייבא מחדש בתיבת טקסט לאינדי'
או העתק-הדבק לוורד.
ואז לספור את התווים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;609684:
אפשר לנסות לייצא את הקובץ כקובץ טקסט ולבדוק אם גם תוכן הטבלאות נמצא
לייבא מחדש בתיבת טקסט לאינדי'
או העתק-הדבק לוורד.
ואז לספור את התווים.

יש סקריפט שמחבר תיבות טקסט נפרדות ומשרשר אותם.
אפשר דרך שם לבדוק את כמות התווים.
לא הבנתי מה הרעיון לספור את התווים באינדזיין? משהוא מקבל תשלום על עימוד לפי תווים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;609679:
אחד מהדברים ש"הדליק" אותי זה שהוא "זוכר" כמה פעמים נשמר הקובץ או שוחזר וכיו"ב.
כל הדברים האלו מגדילים את נפח הקובץ.
באם מבצעים מדי פעם במקום שמור "שמירה בשם" אז המידע שם נמחק ומשקל הקובץ יורד פלאים.

הכלל הזה נכון כמעט בכל סוגי הקבצים. קח קובץ פידיאף ששוקל מאה מגה, תמחוק חצי מהעמודים שלו - ותראה שמשקל הקובץ לא השתנה. משקל הקובץ משתנה רק כאשר עושים שמירה בשם שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה