כללי מספיק מרשים?

• הוסף לסימניות
אשמח להערות והערות
תודה מראש

קבצים מצורפים

• מודעת חנוכה בקיטרון003.jpg
    1.6 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
סליחה על הישירות

מפאת השעה אענה בקיצור נמרץ - לא

הכיוון מתחיל טוב אך יש הרבה מה לטפל מבחינת הטקסט, מיקומו, הרווחים שלו מיקום ביחס לתמונות, הניראות שלו שיהיה קריא ולא ע״ג משטח כהה וכן על זה הדרך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד! תמונות חדות ומשכנעות, אם כי יש עוד קצת לטפל בטקסט קצת עמוס מידי וגם מה שעובר על גבי הדקלים.
בהצלחה רבה חנוכה שמייח!

• הוסף לסימניות
אני כותבת רק כדי לעזור לשפר... ומתנצלת מראש על ה׳קטילה׳ כביכול...

מרשים? לא כל כך...
עמוס ומבולגן יש מידי הרבה אלמנטים:
תמונה תקועה למעלה, עיגולים למטה, תמונה ברקע שכלל לא מוסיפה לרושם אלא רק מורידה אותו...
מגוון הדגשות שונות של פונט, אלכסונים וכדו׳

כדי שיראה מרשים חשוב לשמור על קו נקי ואלגנטי..

הייתי ממליצה על רקע חלק נניח בורדו יכול להתאים,
אפילו קרם עדין או לבן עם נגיעות שילוב של החרדל מהלוגו יכול להיות מוצלח...
טקסטים מסודרים יפה בצד ימין של המודעה ללא הצללות וסטרוק שמעמיסים.
ובחלק השמאלי ״לחלק״ את המודעה ולשים סטריפ עומד של התמונות בחיתוך מרובע בצורה נקיה ומרשימה.

חלוקה נוספת אפשרית אם רוצים את התמונה הגדולה בגדול:
לחלק את המודעה לשתיים... בחצי העליון התמונה בגדול ללא כיתובים עליה וכדו אלא בצורה חלקה שיראו אותה והיא תשדר את העוצמה שלה,
ולמטה על רקע נקי הטקסטים.
תמונות נוספות בסטריפ מסודר למטה...

רעיון שיכול להיות מוצלח בתנאים מסוימים (תלוי אם יתאים למודעה אחרי השינוי):
(ששימש אותי בזמנים שאני עיצבתי את המודעות של קיטרון בתחילת הדרך לפני שנים)
להשתמש ברעיון הפסיפס של הלוגו בהגדלה ממש (אולי ברשת עדינה) למטה או בצד השמאלי או אולי כהפרדה וחלוקה אחרי התמונה הגדולה,
כדי להעביר את אוירת המקום, ולהוסיף קישוטיות שאינה מעמיסה...

נ.ב. אם תרצי נראה לי שבתקיית העבודות שלי כאן (פרסומות לעסקים תמונה 6 תוכלי לראות את המודעה הישנה שעשיתי לפני שנים למסעדת קטרון, נדמה לי שהיא לא רעה גם ל״ימינו אנו״... :)למרות שהייתי היום משפרת גם שם כמה וכמה דברים אפשר לקבל השראה בכיף...

מקוה שאכן הועלתי...
ושדברי אכן יסייעו...
הרבה הצלחה!
נשמח לראות איך התקדם...

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הלקוח החליט שזה מה שהוא רוצה למרות הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה