כללי מספרים בערבית

• הוסף לסימניות
כאשר אני כותב מספרים באילוסטרטור הוא מידי פעם (לעיתים קרובות מאוד) מחליט לשגע אותי וכותב לי אותם בערבית. מישהו יודע איך ניתן לשנות את זה באופן קבוע? תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
כאשר התוכנה פתוחה בלי שום דף פתוח, צריך לשנות את כל ההגדרות לפי איך שאתה רוצה שזה יישאר כשתפתח את התוכנה כל פעם מחדש, וכמובן ניתן לשנות גם את זה- אתה בטח יודע איך לשנות- בחלון הcharacter.
כמובן שאחרי כל התקנה מחדש של התוכנה צריך לשנות מחדש. אבל זה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;366101:
כאשר התוכנה פתוחה בלי שום דף פתוח, צריך לשנות את כל ההגדרות לפי איך שאתה רוצה שזה יישאר כשתפתח את התוכנה כל פעם מחדש, וכמובן ניתן לשנות גם את זה- אתה בטח יודע איך לשנות- בחלון הcharacter.
כמובן שאחרי כל התקנה מחדש של התוכנה צריך לשנות מחדש. אבל זה טוב.

ההסבר הנ"ל נכון לאינדיזיין אבל לא לאילוסטרייטור.
כדי לערוך את ברירות המחדל של אילוסטרייטור צריך לפתוח ולערוך את קובצי הפרופילים של מסמכים חדשים (New Document Profiles) שמוחבאים להם אי שם בתיק ההבית של המתשמש.
בנוסף, לא מספיק לערוך את ההגדרה בחלון Character אלא צריך לשנות אותה בסגנונות ברירת המחדל שבחלונות Paragraph Styles ו-Character Styles.

• הוסף לסימניות
תוכל לפרט יותר? קצת לא מובן

• הוסף לסימניות
תוכל להסביר לי איזה הגדרות אני אמור לשנות שם תודה על העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה