כללי מספרים רצים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה. ברצוני להחיל מספור רץ באינדזיין אבל שלא בכפוף למספר העמוד בדווקא או למספר הפרק. אלא פשוט מספרים רצים, כך שאוכל להחיל כמה מספרים רצים באותו עמוד.

עד כמה שידוע לי אין אפשרות מובנית כזאת בתוכנה מסתמא צריך פלאג אין או משו ?!

אשמח אם תחכימו אותי...

• הוסף לסימניות
מספור פיסקה? (תבליטים ומספור)

• הוסף לסימניות
אממ... אני צריך שזה יהיה באותו פורמט עבודה של מספרי עמוד, על מנת "לשתול" מספור רץ בתוך תמונה, כשיש כמה תמונות באותו עמוד... כמדומני שלא יעזור מספור פסקה ... ?

• הוסף לסימניות
לי לא מובן מה אתה רוצה.

• הוסף לסימניות
כשעושים insert special charecter ואז current page number אז ניתן להכניס רק מספר אחד בעמוד אחד. אני צריך שבעמוד אחד יהיה לי גם את הספרה 1 גם 2 גם 3 ובעמוד הבא 4, 5, 6 וכן הלאה..

• הוסף לסימניות
תיצור רשימה באקסל של כל המספרים מ-1 עד כמה שאתה רוצה ותשרשר אותה לתוך תיבת טקסט של שורה אחת

• הוסף לסימניות
אפשר גם באמצעות מיזוג דואר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1468951:
תיצור רשימה באקסל של כל המספרים מ-1 עד כמה שאתה רוצה ותשרשר אותה לתוך תיבת טקסט של שורה אחת

אהבתי את הרעיון. האם יש אפשרות יותר מובנית ופחות מאולתרת ? אולי פלאגין כלשהוא ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1468960:
אהבתי את הרעיון. האם יש אפשרות יותר מובנית ופחות מאולתרת ? אולי פלאגין כלשהוא ?

למיטב זכרוני הסקריפט הזה שכתבתי בעבר ייתן לך סט מספרים.
כולם יהיהו מופרדים מראש בתו מעבר מסגרת.
ותקבל אותם לתוך תיבה קטנה בעמוד הראשון.
(וכולם חוץ מהראשון יהיו בטקסט עודף ממילא, עמוד בתיבה, בחר הכל, העתק.)

הזכויות שמורות. לא להפיץ ללא רשות

קבצים מצורפים

• יוצר סט מספרים 1.2 (2).zip
    885 ביטים · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1468946:
כשעושים insert special charecter ואז current page number אז ניתן להכניס רק מספר אחד בעמוד אחד. אני צריך שבעמוד אחד יהיה לי גם את הספרה 1 גם 2 גם 3 ובעמוד הבא 4, 5, 6 וכן הלאה..

תעשה סגנון פסקה עם מספור. פשוט מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1469017:
תעשה סגנון פסקה עם מספור. פשוט מאוד.

על מה אני מכיל את הסגנון?
(למרות שכבר הסתדרתי בדרך די מסורבלת אבל ללמוד להבא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1469044:
על מה אני מכיל את הסגנון?
(למרות שכבר הסתדרתי בדרך די מסורבלת אבל ללמוד להבא)

תיבת טקסט עם אנטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה