בקשה מספרי טלפון של בכירים במשרד התחבורה

• פותח הנושא 3261
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לשאול למי יש מספרי טלפון של בכירים במשרד התחבורה בנוגע להוספת קווים

• הוסף לסימניות
נראה לכם מרימים טלפון והעסק זז?
צריכים יחצני"ם, עסקנים, וכו' וגו'

• הוסף לסימניות
יש לי כתובת מייל ופל' של שלמה רוזנשטין היועץ לעניני חרדים במשרד 0504143522 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מייל של סמוטריץ
אמר שישמח לקבבל הודעות בפרטי כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה חוקי להעביר את הטלפון כאן זה יכול לגרום להם להטרדות..

• הוסף לסימניות
0528903771 פלא בצלאל סוטריץ
בצלאל סמוטריץ: לכלל תושבי ישראל אני מפרסם את מספרי האישי כך שכל תלונה תוכלו לפנות אלי

• הוסף לסימניות
הוא עונה לשיחות
או רק להודעות וואטצאפ?

מי יודע?

• הוסף לסימניות
יש לי כתובת מייל ופל' של שלמה רוזנשטין היועץ לעניני חרדים במשרד 0504143522 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רוזנשטיין לא עונה אף פעם לא בפלאפונים ולא במיילים
כמו כל מי שיושב מספר שנים בתפקיד מאד מומלץ או שישתפר בתפקודו ובתגובותיו עם הציבור
או שיוחלף במישהו צעיר ורענן יותר שמוכן לעבוד!!!

• הוסף לסימניות
למשהו יש את המספר של נועה אבירם?

ממונה תכנון תחבורה ציבורית מחוז ירושלים - נועה אבירם

• הוסף לסימניות
ציוץ לשר התחבורה זו הדרך המועדפת עליו להגיב.
אני אישית קיבלתי ממנו סיוע מס' פעמים דרך הטוויטר.

• הוסף לסימניות
לדעתי הדרך שהכי עובדת היא לפנות דרך הרשות המקומית. מישהו שם אמור להיות ממונה על תח"צ והוא יפעל מול משרד התחבורה (אם כמובן תצליחו לרתום אותו לענין)
זה תהליך לא פשוט שצריך מישהו מקצועי שיטפל בזה באופן רצוף. לא נראה לי אפשרי עבור בן אדם פרטי.
אצלינו עכשיו אשרו קו חדש, התהליך כלל החתמות של תושבים על עצומות, פניות חוזרות ונשנות של התושבים למועצה מקומית. טיפול רצוף של המועצה מקומית (כולל פרסומים שלהם שזה תכף יקרה ושזה מתקדם וכו' כך שהיה ברור שזה לא מונח על שולחן הפקיד בלי שמישהו יטפל בזה) אחרי תקופה לא קצרה זה קרה.

• הוסף לסימניות
אנחנו עובדים על קו ישיר מהר יונה ג' בנוף הגליל לירושלים ואני מבקש מכל מי שיש לו מידע בנושא או שיכול לעזור אם אפשר לפנות אלי באימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה מראש

• הוסף לסימניות
משהו יכול לשלוח לי בפרטי או לרשום כאן במילים את המייל של סמוטריץ'?

דחוף ונואש.

• הוסף לסימניות
20200514_022957.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה