כללי מספרי עמודים בPDF

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח שאני מרכיב לו ספר מממסכי PDF מוכנים שהוא מביא לי. כל אחד עם כמה עשרות עמודים. ביינתים אני מאחד אותם באקרובט בלי לפתוח אינדיזיין.
השאלה מה אני אעשה כדי לתת לו מספרי עמודים.
מדובר ביותר מאלף עמודים. כך שלייבא לאינדיזיין לכראורה ייקח שנתיים, אא"כ יש דרך שלא ידועה לי להפוך קובץ PDF לאינדיזיין (ואז להוסיף מספר עמוד במסטר בשכבה עליונה)

• הוסף לסימניות
פשוט על ידי סקריפט מובנה PLAECMULTITIPINGPDF

• הוסף לסימניות
השיטה שעמירם כתב היא המומלצת
אבל אפשר להוסיף מספרי עמודים גם באקרובט

• הוסף לסימניות
כלים
עמודים
עריכת עיצוב עמוד
כותרת עליונה וכותרת תחתונה
הוסף
הוסף מספר עמוד

• הוסף לסימניות
לעשות באקרובט לא כדאי.
היה לי גם כזה מקרה של קובץ מפרשים, ומכיון שזה קיבוץ של כמה וכמה סוגים של חומר שהוצא ממקומות שונים היה הרבה בעיות עם הגודל עמוד, וכן שהיו חלקים בתחתית שהיה צריך להסתיר על ידי המסטר, עדיף ליבא לאינדי. ויש גרסא יותר חדשה בפורום של הסקריפט הזה, עדיף. תעשה חיפוש.
ומה שכן - המלצה - להוסיף קודם עמודים ריקים לפי הערך של העמודים אותם תרצה למזג, וזה למרות שהוא מוסיף עמודים מעצמו [הגרסא החדשה] כך יש לו פחות פעולות לעשות.
וכן בקובץ גדול מסוג זה לא "ליצא " על ידי CTRL E אלא להדפיס לPDF על ידי מדפסת וירטואלית, זה יותר מהר וגם יש חומרים כאלה שלא יוצאים טוב ביוצא אלא רק בהדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה