כללי מספרי עמודים מעל 1000

• הוסף לסימניות
אני מעמד ספר באינדיזיין CS3
וכשמגיע לעמוד מספר 1000 הוא מתחיל ממספר אותם - א,אב,אג,אד
ואני רוצה שזה ימשיך - תתרא וכו'

• הוסף לסימניות
תעשה סקשן חדש
תתחיל את המספור מ601
ובסקשן פרפיקס תתן את האות ת

• הוסף לסימניות
מה זה סקשן

אני לא רופא שיניים!

ומה זה סקשן פרפיקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר ברזל;482649:
אני לא רופא שיניים!

ומה זה סקשן פרפיקס

אתה עובד על גירסה עברית או אנגלית ?

עכבר ימני על העמוד בחלון הפייג' = F12
בוחר באופציה - נמברין אנד סקשן אופשן
יפתח לך החלון שלפניך
ותמשיך לפי ההוראות למעלה

קבצים מצורפים

• sk.jpg
    KB 57.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יש לי גרסה עברית CS3

צרפתי תמונה

קבצים מצורפים

• סקשן.jpg
    KB 285.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
התחל מספור עמודים במספר 601
קידומת מקטע ת
ולסמן וי ב-כלול קידומת בעת מספור עמודים

• הוסף לסימניות
תודה רבה

עובד 10

תסביר לי רק על קצה המזלג (אם יש לך זמן)
איך זה עובד

• הוסף לסימניות
עשית שהעמודים יתחילו מתר"א
ולפניהם יש את האות ת' (מבחינת התוכנה) ללא משמעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה