ממש לא מחייב, יש קבצים שמתחזים כ"כ טוב לקבצי*.dll וכד' שהוא לא מצליח להעלים.נכתב ע"י פופקו;308916:זה מוזר מאוד, כיוון שהקובץ אמור לשחזר למצב ההתחלתי של הווינדוס, למשל הוא מחזיר את הדפדפן של האקספלורר להגדרות ראשוניות וכדו' לי הוא הועיל בצורה מעולה ומחק לי רוגלות ששום תוכנה לא הצליחה להוריד, והשתמשתי איתו לפחות כבר באיזה 5 מחשבים ותמיד הוא פתר את הבעיה שם, זה מאוד מוזר שהוא בילגן לך ת'מערכת בזמן שהוא אמור לסדר את המערכת, בכ"א אני מאמין שהפעלת אותו דרך מצב בטוח ולא במצב הרגיל, ובאמת אני מצטער שזה מה שקרה, אבל אני בטוח שמשהו מוזר מאוד קורה שם.
נכתב ע"י פופקו;308928:אולי תנסה תתוכנת הסרת רוגלות הזאתי שמעתי שהיא מאוד טובה AdAware
נכתב ע"י אברהם;308917:אני לא מאשים אותך....
כנראה הוירוס/רוגלה שיש לי מכירים כבר את הקומבו הזה ויודעים איך לעבוד עליו.
נכתב ע"י אברהם;309206:זאבי - אשמח לקבל לינק ל SAS.
האם אפשר להשתמש בה במצב בטוח? (כרגע המחשב שלי מסוגל לעבוד רק ככה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים