מספר גבוה מאד בעיניים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע פתרונות שידועים כמוכחים
בחורה בת 15 שמרכיבה עדשות קשות הרבה שנים מתוך תקוה שהמספר יעצר ע"י העדשות
בגיל 10 המספר היה 10 וכיום לאחר שנים רבות ללא בדיקה מתברר בבדיקה סתמית שהמספר קפץ ל-15
ניתוח לייזר לא אופציה כרגע בגלל הגיל, יש עוד אפשרויות?רופאי עיניים מומחים שיכולים לתת עוד פתרונות?תרגילי עיניים שמורידים מספר והוכיחו את עצמם?תודה מראש

• הוסף לסימניות
בשיטת ביטס אומרים שמספר מוכיח על מתח נפשי. אפשר לנסות את התרגילים של בייטס, בעל של חברה שלי הוריד את המספר שלו לגמרי. אפשר לקנות את הספר ויש גם אתר. (חפשי שיטת בייטס בגוגל).

• הוסף לסימניות
שיטת בייטס
מדהים.

דורש הרבה תרגול, הרבה משמעת,
אבל אם לילדה יש כח רצון היא יכולה לשפר פלאים את הראיה שלה.
אם ההורים יכולים לעשות איתה את התרגילים אני חושבת שזה יכול מאוד לעזור
כמובן לא בצורה מלחיצה אלא בתור "כיף" משהו משפחתי שעושים יחד
(אחים קטנים גם יכולים להצטרף)
זה דורש לא רק תרגילים לעיניים, אלא גם:
הרפיה
פעילות פיזית בצורה בריאה
תזונה טובה ובריאה

מכירה מישהו שמטפל בזה, יש לו גם סדנאות בקבוצה, וגם טיפול פרטני
(לא יודעת אם לבנות בגיל 15 יש קבוצה, אני יודעת שהוא עושה קבוצות לילדים)

• הוסף לסימניות
בילדותי היתה אישה מיוחדת בשם שלומית נצח שלימדה בשיטה מיוחדת כמה מבני משפחתי שהיו עם בעיות ראיה קשות והועילה מאד מאד.
נראה לי שהיא עדיין עוסקת בזה
שווה לחפש בגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה