עזרה מספר מדף בציטה שוופס

• הוסף לסימניות
איך אני מוצא את מספר המדף של החבילה שלי

• הוסף לסימניות
בהזמנות שאני יודעת בצ'יטה אין מספר מדף.
אצלינו היה צריך קוד מסירה או משהו כזה...
באתר של צ'יטה רשום את כל הפרטים שצריך.

• הוסף לסימניות
איפה באתר אני חדש בתחום ההזמנות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בציטה זה הולך שצריך את מספר המעקב שמתחיל ב-AE. זה מופיע בהזמנות שלי, מעקב הזמנה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בציטה זה הולך שצריך את מספר המעקב שמתחיל ב-AE. זה מופיע בהזמנות שלי, מעקב הזמנה
בהצלחה
לפעמים צריך דווקא מספר מדף.
מופיע בקישור שהיו אמורים לשלוח לך, לפעמים צריך ללחוץ בצד "פרטים" או משהו כזה ואז זה מופיע.

• הוסף לסימניות
אני מזמינה המון ואף פעם לא ניתקלתי במספר מדף בציטה רק במספר שמתחיל ב- AE...... אולי זה בחברת משלוחים אחרת?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שונה בערים מסוימות (לפי דעתי)

• הוסף לסימניות
אני מזמינה המון ואף פעם לא ניתקלתי במספר מדף בציטה רק במספר שמתחיל ב- AE...... אולי זה בחברת משלוחים אחרת?
איפה את אוספת?
בצ'יטה שופס במלחה י-ם לא נתנו לי בלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה