לא אין אפשרות לעשות דחייה ביאנג 2ביאנג 2 יש רשימת דחייה? זה הזמן לעשות בה שימוש!
אין לי אפשרות לעשות דחייה בפלאפון שלילשים את המספר הנ''ל ברשימת דחיה.
בטוח? תכנס להגדרות שיחה>דחיית שיחהלא אין אפשרות לעשות דחייה ביאנג 2
אין ליבטוח? תכנס להגדרות שיחה>דחיית שיחה
אין לך?
תבדוק אם זה גם קשור לנער שנעדר?אף אני בחלומי
לאחרונה התחלתי לקבל הצפה של צינתוקים ממספרים שמתחילים ב6363
בקו אין אופציה של הסרת מספר מרשימת התפוצה (חוקי?)
כנראה זה מפעיל חדש של קווי תוכן
הם מצנתקים כמה פעמים ביום!
השארתי להם כמה פעמים בקשה להסרה מהרשימה בהודעה למערכת - וכלום
הלוואי והיה אפשר להתאגד כל בעלי הכשרים ולהגיש תלונה אסטרונומית על חברה מסוימת למען ישמעו וייראו
גם אני סובלת לאחרונה מהצפת צינתוקיםביאנג 2 יש רשימת דחייה? זה הזמן לעשות בה שימוש!
זה מה שקרה לי גם שהרשימת דחיה התפוצצה ואין מקום להכניס שם סיכהגם אני סובלת לאחרונה מהצפת צינתוקים
תמיד העברתי הכל לרשימת הדחייה
אבל מה עושים שלפני תקופה קצרה כל פעם שאני באה להעביר לשם מספר כתוב לי שרשימת הדחייה מלאה?
אין לי אפשרותלוחצים על המספר ביומן שיחות, ואז כתוב (אחד לפני האחרון) הוסף לרשימת דחייה. בטוח שלא קיים אצלך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים