דרוש מידע מספר משלוח HFD

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעות רבות מטמו שהמשלוח שלי הגיע אבל במקום הם מבקשים מספר משלוח שמתחיל בHFD00 וטוענים שאני אמורה לקבל אבל זה שם כבר שבוע ולא קיבלתי מישהו יודע מה עושים?
ואותו דבר יש לי עכשיו עם שיין

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעות רבות מטמו שהמשלוח שלי הגיע אבל במקום הם מבקשים מספר משלוח שמתחיל בHFD00 וטוענים שאני אמורה לקבל אבל זה שם כבר שבוע ולא קיבלתי מישהו יודע מה עושים?
ואותו דבר יש לי עכשיו עם שיין
גם לי יש אותו בעיה

• הוסף לסימניות
אכן גם לי אותה בעיה, במיילים האוטומטים הם לא שולחים את הקוד העיקרי, ממש פיגור! כנראה ששולחים אותו רק בSMS. ועוד פיגור שלכל משלוח יש 4 קודים שונים!
בכל אופן הפתרון הוא לשלוח מייל לכתובת הזאת עם פרטי המשלוח שיש לכם ולבקש את הפרטים הנדרשים לאיסוף
hstatus#commboxmail.com

• הוסף לסימניות
אני הלכתי לנקודת מסירה והסברתי לו והוא הביא לי לפי שם ומספר טלפון
בשתי מקומות שונים הסברתי להם שיש לי טלפון כשר ואין לי אפשרות לקבל את ההודעה כי לא נותנים לי אותו במייל והמוכר הראשון כבר הבין על מה מדובר ונתן לי
תנסו גם אתם

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי הודעה מאלי אקספרס וגם משיין שאני יכולה לאסוף את החבילה והיכן היא נמצאת אבל המוכר במקום אומר לי שאין לי מספר מדוייק לאיסוף חבילה
מה עושיםםם???

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי הודעה מאלי אקספרס וגם משיין שאני יכולה לאסוף את החבילה והיכן היא נמצאת אבל המוכר במקום אומר לי שאין לי מספר מדוייק לאיסוף חבילה
מה עושיםםם???
גם אני הזמנתי מאליאקספרס והגיעה אלי מייל מחברת המשלוחים HDF ובתוך המייל בסוגרים היה רשום מספר וזה המספר שצריך לנקודת מסירה

• הוסף לסימניות
סיפור שחוזר על עצמו בתקופה האחרונה
התבקשתי לאסוף חבילה עבור קורב משפחה
ונתוודעתי לכמה וכמה אנשים שהזמינו מטמו ומספר המעקב לא מספיק עבור החנות
באמת חיפשתי פה בפורום אם מישהו נתקל בזה.

מה שעשינו, ביקשנו ממי שיש לו אופציה להתכתב בווצאפ
זה מספר שירות הלקוחות 0549397673
בהתחלה ההתכתבות היא עם בוט
יש לציין את מספר המעקב שמצויין בהודעה, וכן את מספר הטלפון איתו התבצעה ההזמנה
לציין שהייתם במקום, ולא נמצאה החבילה
נציג שירות חוזר תוך יום יומיים, ונותן מספר מעקב כפי דרישות החברה

כך הגיעו מאז 3 חבילות ליעדם

• הוסף לסימניות
גם לי היה בעיה,
לא קיבלתי את הקוד
דרך האתר מצאתי את הטלפון של הסניף האזורי https://www.hfd.co.il/
וקיבלתי שרות מהיר ויעיל בטלפון.

כשציינתי לפקידה כי לא קיבלתי את הקוד למייל ואין לי הודעות בנייד
אמרה שהקוד גם נשלח בשיחה טלפונית... (אני לא קיבלתי)

(כדאי שיהיו להם עוד הערות בעדינות על מנת שיפרו את המערכת ויתאמו אותה לכלל הצרכנים.

• הוסף לסימניות
גם לי היה בעיה,
לא קיבלתי את הקוד
דרך האתר מצאתי את הטלפון של הסניף האזורי https://www.hfd.co.il/
וקיבלתי שרות מהיר ויעיל בטלפון.

כשציינתי לפקידה כי לא קיבלתי את הקוד למייל ואין לי הודעות בנייד
אמרה שהקוד גם נשלח בשיחה טלפונית... (אני לא קיבלתי)

(כדאי שיהיו להם עוד הערות בעדינות על מנת שיפרו את המערכת ויתאמו אותה לכלל הצרכ
יש לך אולי את הטלפון הקישור ששמת אני לא מצליחה לראות את המספר זה מגיע לאתר

• הוסף לסימניות
זה קישור לאתר שלהם הרגיל
למטה יש להם רשימת סניפים, ופשוט פניתי לטלפון הישיר של הסניף באזור מגורי.

• הוסף לסימניות
מה עושים אם החבילה הגיעה ללוקר ואין לי אפשרות לקבלת SMS ואני לא יודעת מה הקוד לפתיחת הלוקר?
ניסיתי להתקשר למספר שמופיע באתר של E-POST אבל אין שם מענה אנושי.

• הוסף לסימניות
מה עושים אם החבילה הגיעה ללוקר ואין לי אפשרות לקבלת SMS ואני לא יודעת מה הקוד לפתיחת הלוקר?
ניסיתי להתקשר למספר שמופיע באתר של E-POST אבל אין שם מענה אנושי.
אם חברת השליחויות HDF אז הפיתרון לעיל.
חברה אחרת, אין לי נסיון

• הוסף לסימניות
כן החברה היא HDF
התקשרתי למספר שמופיע שם אבל לא הצלחתי להגיע לנציג אנושי
איזה שלוחה צריך לבחור?

• הוסף לסימניות
כמו שרשמתי לעיל,
חפשי באתר שלהם למטה, את הסניף האזורי שלך ותתקשרי אליו ישירות

• הוסף לסימניות
התקשרתי למספר שרשום אזור ירושלים
  • 03-9244441
ואין שם מענה אנושי בכלל!!
ניסיתי את כל השלוחות ובכולן או מבקש פרטים של החבילה ואז מנתק או ששולח הודעה בווצאפ- שאין לי ומיד מנתק

• הוסף לסימניות
התקשרתי למספר שרשום אזור ירושלים
  • 03-9244441
ואין שם מענה אנושי בכלל!!
ניסיתי את כל השלוחות ובכולן או מבקש פרטים של החבילה ואז מנתק או ששולח הודעה בווצאפ- שאין לי ומיד מנתק
מוזר,
התקשרת בבוקר? בשעות העבודה?
יש שם שלוחה ללוקרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת