דרוש מידע מספר סידורי כשר

• הוסף לסימניות
יש לי סי שתים עם מספר סידורי הזה 354647054412168 יש כאן למישהו מושג עם זה תומך כשר? יש לי סים של גולן כשר ואני לא רוצה לקחת סיכונים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי גולן כשר לא עובד עם מכשיר תומך כשר (או שההוא מהחנות עבד עלי;))

• הוסף לסימניות
גולן כשר עובד עם תומך כשר. ונדמה לי, שכל החברות עובדות עם תומך. גם אם יגידו בטלפון שהם לא עובדים עם תומך.

ומכשיר כשר, כתוב עליו, הוא חתום, ואין בו אפשרויות של הודעות, או מצלמה.

• הוסף לסימניות
גולן לא עובד עם מכשיר טרף חוץ ממכשיר טרף ששניו לו את ה מס' סידורי לנוקיה דור 3 קרי סי 2 ו208 אין אפשרות לשנות ולכן כל סי 2 תומך[טרף] לא עובד עם גולן למעט מס' יחדות מצומצם שהם עם גירסה לא כשרה ומס' סידורי כשר [פשלה של הוועדה או שהצילחו להחליף מריסה כשרה לטרף]
המכניס סים כשר למס' סידורי טרף הסים נחסם בגולן ויותר מפעם אחת צריך להחליף סים בעלות 19.9 ש"ח

• הוסף לסימניות
מעניין למה אמרו לי זה תומך גולן כשר.
בכל מקרה הכנסתי בזה רמי לוי כשר וזה עובד מעולה, מישהו יודע מה לגבי רמי לוי? יכול להיות שהסים יחסם לי עוד מעט? תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה