עכשיו כדי לחדד את הנתון שהבאתי אני מצרף את הגרף של האתר העולמי (ואפשר לראות את ההבדלים)זה עדכון למפרע של המספרים כנראה, עושים זאת אגב גם בחולים החדשים והנפטרים לפעמים.
הנתון 1811 שכתב/ה הציירת, אם הבנתי נכון הכוונה למספר החולים החדשים ב-24 שעות ואכן זה נמוך יותר מהיומיים שלפני כן שבהם אובחנו כאלפיים נשאים.
עכשיו אני בכלל לא קולט את המספרים
רק מהעדכון של הבוקר ההפרש במספרים של המחלימים הוא 910
ואם נוסיף את המספר שהיה רשום בבוקר של 108 מחלימים זה יוצא 1018
ורשום שנוספו רק 283 מחלימים
ובמספר חולים בפועל באמת נוספו רק 4
רק מקווה שחלק מהמינוי 'פרויקטור' יתן שינוי גם בזה.יש סיכון שאם יהיו נתונים מסודרים ומאורגנים
שומו שמיים אולי אנשים ינסו לעשות סטטיסטיקות
ואסור שה יקרה. העם חייב להשאר עדר של בבונים ולציית כי ככה אמר משרד הבריאות ובלי הסברים.
לכן למען הסר לזות שפתיים. וכדי לא לגרום לאף אחד לחשוב -
הנתונים חייבים להיות מבולגנים. מתעתעים. מסתבכים.
כל יום משנים נתונים של ימים קודמים.. משחקים..
לוח הבקרה מציג כל מיני חישובים שלא מסתדרים עם המספרים.
לבלבל את האויב.
שאלה זו נשאלה פה כבר בעבר והתשובה הייתה שזה לא כוללשאלה ששייכת לבן התם והאינו יודע לשאול גם יחד:
עד היום כשפרסמו "x חיוביים מתוך y בדיקות"
הy כלל גם את בדיקות ההחלמה?
באמת שכחותי לכתוב בלת"ק...שאלה זו נשאלה פה כבר בעבר ונענתה שזה לא כולל
אני חושב שיחסית המספרים מאוד מסודרים וברורים.יש סיכון שאם יהיו נתונים מסודרים ומאורגנים
שומו שמיים אולי אנשים ינסו לעשות סטטיסטיקות
ואסור שה יקרה. העם חייב להשאר עדר של בבונים ולציית כי ככה אמר משרד הבריאות ובלי הסברים.
לכן למען הסר לזות שפתיים. וכדי לא לגרום לאף אחד לחשוב -
הנתונים חייבים להיות מבולגנים. מתעתעים. מסתבכים.
כל יום משנים נתונים של ימים קודמים.. משחקים..
לוח הבקרה מציג כל מיני חישובים שלא מסתדרים עם המספרים.
לבלבל את האויב.
יש ירידה במספר המאומתים החדשים ביחס לשבוע שעבר, או עלייה ?מוצ"ש שעה 10:33. לפני שבת היה עדכון אחרון 17:58, הבדל יותר מ28 שעות
סה"כ מאומתים 60,678 [+1203 ב28 וחצי שעות]
+538 מחצות +1,770 |אתמול
בינוני158
קשה310 [+2]
חולים פעילים
33,304
+457 מחצות
בי"ח704
בית / קהילה / מלון32600
מונשמים 93 [+9 ב28 שעות]
+7 מחצות +8.1%
נפטרים מצטבר 457 [+9 ב28 שעות]
+3 מחצות +0.7%
החלימו עד כה
26,917
+78 מחצות +0.3%
בדיקות שהתבצעו אתמול
23,153
7,190 היום מחצות [היום ואתמול יחד עשו בערך 30000 בדיקות, קצת יותר ממוצע ליום אחד השבוע].
אתמול 8.2% היום 8% חיוביים
יש ירידה מסוימת בנדבקים אבל באחוזים יש עליה כיון שמספר הבדיקות היה נמוך מאדיש ירידה במספר המאומתים החדשים ביחס לשבוע שעבר, או עלייה ?
אני חושב שיחסית המספרים מאוד מסודרים וברורים.
מי שמתקשה במספרים באופן כללי תמיד יתבלבל ולא משנה איך יסדרו את זה.
לגבי עדכון נתונים בימים קודמים, זה קיים כמעט בכל העולם, וזה טבעי שזה יקרה.
יש ירידה מסוימת בנדבקים אבל באחוזים יש עליה כיון שמספר הבדיקות היה נמוך מאד
קודם כל לך יש טעותאז יש לך טעות -
בכל העולם לא מעדכנים ימים קודמים באופן סדיר.
מוסיפים את השינויים מאתמול ומשלשום לעידכון היומי ומשאירים את המספרים יציבים
ולו בשביל יצירת האימון הדרוש.
קודם כל לך יש טעות
ואני יכול להביא דוגמאות
בכל אופן לדעתי בכל צורה שבה היו מציגים את המספרים, היו מתלוננים שהמספרים מבלבלים ושמשרד הבריאות מנסה לסבך אותנו כדי שנהיה עדר של בבונים וכו'.
זכותך לחשוב אחרת.
לכן הבאתי את הגרף מהאתר העולמי כדי שתהיה האפשרות להשוות.אני חושב שיחסית המספרים מאוד מסודרים וברורים.
מי שמתקשה במספרים באופן כללי תמיד יתבלבל ולא משנה איך יסדרו את זה.
לגבי עדכון נתונים בימים קודמים, זה קיים כמעט בכל העולם, וזה טבעי שזה יקרה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים